معاون فرماندار شوط: سازمان های مردم نهاد بدون مشارکتهای مردمی غیرممکن است/مردم نقش بسزایی در روند اجرایی این انجمن ها وموسسات را دارند.

معاون فرماندار شوط:  سازمان های مردم نهاد بدون مشارکتهای مردمی غیرممکن است/مردم نقش بسزایی در روند اجرایی این انجمن ها وموسسات را دارند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شوط؛نشست مشترک سازمان های مردم نهاد و NGO ها و تعدادی از ادارات مرتبط با حضور معاون فرماندار شهرستان شوط برگزار شد.

معاون فرماندار شهرستان شوط  درابتدای جلسه ضمن تقدیر و تشکر از حضور تشکل های مختلف شهرستان در جلسه بر لزوم تقویت فعالیت سازمان های مردم نهاد تصریح کرد وافزود : با توجه به اهمیت مشارکت در توسعه بخش های مختلف لازم است  برنامه های مختلفی به منظور آگاهی عمومی از فعالیت این تشکل ها برگزار و برای جلب همکاری های مردم تلاش شود.

اسماعیل رضایی اقدم اظهار داشت:  سازمان‎های مردم نهاد و موسسات به‎صورت داوطلب و مستقل در خدمت مردم هستند و ظرفیت مطلوبی برای فعالیتهای اجتماعی در کنار نهادهای دولتی  می باشند که با هدف جذب مشارکت های مردمی ، ایجاد انگیزه جهت انجام امور خیر و خداپسندانه ، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و پیشرفت وتوسعه جامعه فعالیت می نمایند.

وی خواستار مداخله گری سازمان های مردم نهاد این شهرستان در حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی حوزه های ماموریتی هریک از سمنها شد و افزود: سازمان های مردم نهاد برای موفقیت در عملکرد خود باید دانش بنیان و هوشمند فکر کنند و با مشارکت در امور اجتماعی برای اشتغال و کارآفرینی جوانان تلاش و فعالیت کنند.

رضایی اقدم همچنین در پایان جلسه به بررسی وضعیت سمن های شهرستان، تمدید و صدور پروانه سمنها، بازدید و بازرسی و تکمیل چک لیست ها جهت بروز رسانی عملکرد اجرایی و مالی آنها و غیره تاکید کرد.

در ادامه نشست، نمایندگان سازمانهای مردم نهاد حاضر در جلسه به معرفی تشکل و بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتظارات خود در خصوص هر چه بهتر و فعالتر شدن سمن ها پرداختند.