روز قدس بهترین فرصت برای بیان ابعاد مختلف جنایات اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین و سایر ملت های مسلمان و آزادیخواه جهان است .

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ،

شهروز بابازاده  فرماندار شهرستان شوط  به پیام های روز جهانی قدس و  تبیین جنایت های این رژیم و مظلومیت مردم فلسطین اشاره کرد، افزود: روز قدس همانگونه که حضرت امام (ره) فرمودند روز حیات مجدد اسلام است ، زیرا که در مقابل دشمن اصلی اسلام ، مسلمانان و مردم آزادیخواه جهان بپا می‌خیزند.

شهروز بابازاده با تاکید بر حضور اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان در راهپیمایی روز جهانی قدس، یادآور شد: با توجه به فشارهای دولت آمریکا در تحریم ها و فشارهای اقتصادی بر علیه جمهوری اسلامی ایران و جنایات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و فلسطین ، راهپیمایی روز جهانی قدس امسال از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد .

وی افزود: قطعا حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس امسال با توجه به هوشمندی مردم ایران ، همانند راهپیمایی 22 بهمن سال گذشته پررنگ تر و بی‌نظیرتر از سال های گذشته خواهد بود .

در پایان جلسه مقرر گردید ، ساعت شروع راهپیمایی در شهرها ساعت 11/30 و روستاها ساعت 11 و در مسیرهای خیابان امام،  میدان ساعت ، میدان معلم ، میدان امام حسین و روبروی مسجد جامع برگزار شود.