







جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی روز دوشنبه به ریاست اسماعیل رضایی اقدم معاون فرماندار شوط و با حضور دیگر اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای جلسه معاون فرماندار شهرستان شوط ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه به اهمیت تأمین امنیت غذایی و هدف اصلی تشکیل این جلسه اشاره کرد و گفت؛ هدف اصلی این جلسات را تأمین و در دسترس بودن کالا برای مردم و رصد قیمت اقلام اساسی و تلاش برای رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار برشمرد.
اسماعیل رضایی اقدم در ادامه به موضوع بهداشت در تعدادی صنوف اشاره کرد و گفت؛ متاسفانه رعایت نکات بهداشتی برخی از نانوایی های سطح شهرستان مورد قبول نبوده و الزامیست نظارت بیشتری در این خصوص توسط کارشناسان بهداشت و محیط انجام گیرد .
وی به بحث سبد غذایی مردم و شهروندان باید از مزرعه تا سفره مورد بررسی دقیق قرار بگیرد ،عنوان کرد : هزینه تهیه مواد غذایی سالم بسیار بالا می باشد و به همین منظور باید شرایطی فراهم شود تا غذای سالم با هزینه منصفانه در اختیار شهروندان قرار بگیرد.