جلسه بررسی چالش ها و مسائل حوزه کودک با هدف ارتقا سلامت جسمانی و روانی و بهبود وضعیت کودکان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:
معاون فرماندار شهرستان شوط در این جلسه گفت: والدین به عنوان الگوی رفتاری فرزندان نقش مهمی در تامین بهداشت روانی کودکان بر عهده دارند و در مرحله بعد این مسوولیت به مدارس و جامعه ای که کودک در آن رشد و پرورش می یابد محول می گردد.
زمانی افزود: داشتن اطلاعات کافی از نیازهای کودکان یعنی نیاز به آرامش، امنیت، محبت متقابل، محبت همه جانبه، تعلق داشتن به یک خانواده و یا گروه همسالان و تشویق و تحسین به موقع همگی می تواند بر سلامت و بهداشت روان کودکان تاثیر گذار باشد. هر کودکی خلقیات و نیازهای خاص خود را می طلبد.
وی خاطرنشان کرد: مسولان امر باید چالشهای پیشروی تحقق حقوق کودکان را مورد بررسی قرار داده و بهترین راهکارها را برای رفع این معضلات به کار بگیریم.
معاون فرماندار شوط افزود:ایجاد کلاس های آموزشی، ورزشی، شنا، آموزش و تیر اندازی می تواند برای سلامت روان و رشد کودک، نقش بسیار موثری داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که باید چالشها و تنگناهای حوزه کودک را مشخص کرد افزود:با یک حرکت جهادی باید چالشهای حوزه کودکان را مدیریت کنیم و همه باید برای پاسخگویی به این نیاز اساسی دست در دست هم دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین جباری با بیان اینکه دین مبین اسلام برای تمام سنین افرادبرنامه ریزی دارد، یادآور شد: خانواده ها باید در رشد روحی، روانی و جسمی فرزندان خود از مبانی دین اسلام بهره گیری کنند تا شخصیت کودک به بهترین شیوه شکل بگیرد.
امام جمعه شوط تاکید کرد: بر اساس رویه و رویکرد دین اسلام کودک از همان دوران طفولیت یک انسان بالغ با تمام حقوق یک انسان کامل است و برای کودک کرامت و شخصیت خاصی همچون یک انسان بزرگسال قائل است و خانواده و اجتماع نیز باید این موازین شخصیتی برای کودک را رعایت کنند
وی با اشاره به نقش خانواده و مدرسه در تربیت دینی فرزندان گفت: خانواده و مدرسه به عنوان دو نهاد مهم نقش بی بدیلی در تربیت دینی فرزندان دارند.
امام جمعه شوط یادآور شد، اگر چه اجتماع نیز سهم بسزایی در تربیت کودک و آینده او دارد اما اگر خانواده و مدرسه به درستی از عهده وظایف خود در قبال تربیت کودکان برآمدند کودک تا حد قابل ملاحظه ای در قبال آسیب های اجتماعی و خطراتی که در جامعه او را تهدید می کند مصون می ماند.