فرماندار شهرستان شوط گفت:

هیچ کمبودی در خصوص تامین مایحتاج شهروندان وجود ندارد و کالاهای اساسی به اندازه کافی در انبارهای این شهرستان ذخیره شده است.

هیچ کمبودی در خصوص تامین مایحتاج شهروندان وجود ندارد و کالاهای اساسی به اندازه کافی در انبارهای این شهرستان ذخیره شده است.
فرماندار شهرستان شوط گفت: هیچ کمبودی در خصوص تامین مایحتاج شهروندان وجود ندارد و کالاهای اساسی به اندازه کافی در انبارهای این شهرستان ذخیره شده است.

🔻فرماندار شهرستان شوط گفت: هیچ کمبودی در خصوص تامین مایحتاج شهروندان وجود ندارد و کالاهای اساسی به اندازه کافی در انبارهای این شهرستان ذخیره شده است.

🔸عبدالهی اصل با اشاره به دایر بودن صنوف ضروری و تأمین مایحتاج اولیه مردم در شهرستان اظهار داشت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میوه و سبزی فروشی‌ها، نانواییها ،مراکز فروش محصولات پروتئینی و لبنی، جایگاه‌های عرضه سوخت بصورت شبانه روزی باز بوده و فعالیت می کنند.

 🔸فرماندار شوط ابراز امیدواری کرد: با تلاش و همکاری همه آحاد جامعه و مدیران و مسئولان و با عنایت پرودگار بتوانیم از این شرایط حاد و بحرانی با کمترین آسیب عبور کنیم‌.

#درخانه_بمانیم

#بسیج_ملی_علیه_کرونا

#ما_کرونا_را_شکست_میدهیم

#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت

👈شورای هماهنگی پیشگیری و مبارزه با کرونا شهرستان شوط