سرپرست فرمانداری شوط:
نانوایانی که خودسرانه اقدام به تعطیلی واحدهای خود می کنند، برخورد قانونی می شود و در این زمینه اتحادیه نانوایان اطلاع رسانی لازم را انجام دهند
سرپرست فرمانداری شوط:
نانوایانی که خودسرانه اقدام به تعطیلی واحدهای خود می کنند، برخورد قانونی می شود و در این زمینه اتحادیه نانوایان اطلاع رسانی لازم را انجام دهند/آموزش نانوایان در مورد پخت نان با کیفیت توسط متولیان امر در دستورکار قرار گیرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛ جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان شوط به ریاست فرماندار و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
سرپرست فرمانداری شوط در این جلسه برلزوم نظارت هرچه بیشتر و مستمر بر فعالیت نانوایی های شهرستان تاکید کرد و افزود: عملکرد نانوایی ها باید با دقت رصد ، کنترل و مراقبت شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از عرضه نان بی کیفیت ، خام فروشی ، عدم رعایت ساعت پخت و غیره برخورد شود
شهروز بابازاده بابیان اینکه در اسرع وقت تمام نانوایی ها باید تابلوهای سر درب ملک تجاری خود را نصب کنند تا مردم از مشخصات نان، روز تعطیلی و مدیریت آن واحد مطلع شوند، تاکید کرد:نانوایانی که خودسرانه اقدام به تعطیلی واحدهای خود می کنند، برخورد قانونی می شود و در این زمینه اتحادیه نانوایان اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.
وی با بیان این که نیروی انسانی شاغل در نانوایی ها باید از مهارت های لازم برخوردار باشد، اضافه کرد: نیروی انسانی دارای مهارت در ارائه نان با کیفیت به مردم نقش مهمی دارد بنابراین آموزش این قشر باید مورد توجه قرار گیرد
فرماندار شوط به همکاری مشترک دستگاههای ذیربط از جمله صمت ،تعزیرات حکومتی، غله، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی ،اصناف وغیره برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان تاکید کرد و اظهار داشت:هر گونه جابه جایی و فروش آرد ممنوع است و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، نه تنها سهمیه آرد واحد نانوایی قطع می شود بلکه به مراجع قضایی نیز معرفی خواهد شد.
بابازاده نانوایی ها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تاکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانوایی هایی همه موارد را رعایت کنند.
.