اولین جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستان شوط

اولین جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستان شوط
👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شوط با حضور فرماندار و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد .

در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستان شوط

فرماندار شهرستان شوط : جذب سرمایه گذار و مبارزه با قاچاق کالا لازمه جهش تولید در شهرستان است

👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شوط با حضور فرماندار و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد .

فرماندار شهرستان شوط در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان با اشاره به  پیامدهای اقتصادی قاچاق کالا و ارز افزود: قاچاق کالا در حوزه اقتصادی می تواند در کوتاه مدت باعث پایین آمدن میزان اشتغال وبیکاری و تضعیف تولید ملی شود.

وی در ادامه افزود: برای رسیدن و اجرایی شدن برنامه های باید بطور جدی به موضوع مبارزه با قاچاق کالا توجه کرد و آنرا جزء اولویت های برنامه های دستگاه های اجرایی مرتبط قرار گیرد.

عبدالهی اصل موضوع قاچاق کالا و احتکار مواد مورد نیاز مردم افزود: در این راستا با افزایش بازرسی های نامحسوس، گشت های مشترک با هماهنگی دستگاه قضایی افراد مجرم را شناسایی و بدون کوچکترین اغماضی به اداره تعزیرات حکومتی و دادستانی معرفی شوند.

فرماندار شوط با اشاره به ضرورت شناسایی و ساماندهی انبارهای  سطح شهرستان  و پیشگیری از نگهداری کالای غیر مجاز گفت : نظارت در این خصوص با حساسیت و دقت بیشتری صورت گیرد.

عبدالهی اصل در بخش دیگری از سخنان خود گفت : با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت گندم باید سیاست های دستگاه های متولی حول محور صیانت از گندم و کشاورزان  صورت گیرد تا با برنامه ریزی صحیح مانع از فروش خارج از شبکه گندم شوند.

فرماندار شوط  اظهار کرد: جهش تولید در گرو همکاری همه جانبه مسوولان و ایجاد بستر مناسب برای بخش خصوصی و علاقه‌مندان به سرمایه گذاری برای تولید و اشتغال  و مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز در شهرستان است.

در ادامه جلسه در خصوص مواردی از جمله قاچاق دام و پلاک کوبی دام،قاچاق کالا و سوخت ،نظارت بر کارت های پیله وری و غیره بحث و تبادل و نظر شد.

.

.

@tadbireshot