دیدار مدیرکل صندوق کارآفرینی امید استان آذربایجان غربی 👈با حسن عبدالهی اصل فرماندار شهرستان شوط

🔻فرماندار شهرستان شوط:با تولید فکر، ایده و شناسایی پتانسیل روستاها می توان فرصت اشتغالزایی را برای روستاییان فراهم کرد
👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط ،
فرماندار شوط در این نشست گفت: بهرهگیری از ظرفیت صندوق کارآفرینی امید، توسعه اقتصادی و اشتغالزایی را سرعت میبخشد و فرصت اشتغالزایی را برای روستاییان فراهم میکنند.
حسن عبدالهی اصل با تاکید بر استفاده تمامی دستگاه ها از ظرفیت های این صندوق، افزود: برنامه ریزی برای شناسایی طرح های اشتغالزا در روستاهای شهرستان از سوی دستگاه های اجرایی با همکاری بخشداران و دهیاران و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی واین صندوق انجام شود.
وی ادامه داد: حمایت از طرح های اشتغالزای روستایی، خرد و کارا از جمله اقداماتی است که توسط صندوق کارآفرینی امید با ارائه تسهیلات مناسب انجام می شود.
عبدالهی اصل افزود: یکی از برنامهها برای تقویت اقتصاد و اشتغال روستاییان، اجرای طرح «هر روستا یک محصول» است که اجرای آن کلید خورده که در روستاهای استان مزیتها و محصولات استراتژیک شناسایی شده است.
علیرضا آخوندزاده اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید به عنوان یک نهاد توسعهای و حامی اشتغال جوانان به ویژه در نواحی روستایی و کمتر برخوردار، دغدغه توسعه جوامع محلی و توانمندسازی افراد را در راستای رفع فقر و ایجاد اشتغال پایدار را در این نواحی دارد.
مدیرکل صندوق کارآفرینی امید استان آذربایجان غربی افزود: حمایت از اشتغال روستایی و توسعه طرحهای روستامحور از مهمترین برنامههای حمایتی این صندوق است تا بتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی در شهرها جلوگیری کند.
وی افزود: یکی از رسالتهای این صندوق پرداخت تسهیلات از محل منابع مشترک صندوق توسعه ملی و تلفیقی با منابع صندوق کارآفرینی امید است که پرداخت آن در حوزه اشتغال پایدار روستایی را برعهده دارد.
آخوندزاده با بیان این مطلب که با شناسایی پتانسیل هر روستا می توان مدل کسب و کار طراحی نمود، گفت: طرحهای کسب و کار هر روستا یک محصول بسته به نوع طرح، نحوه تأمین مواد اولیه، نحوه تولید، نحوه برون سپاری، نحوه بازاریابی و فروش و سایر پارامترها میتوانند به روشهای مختلف مورد حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید قرار گیرند.