جلسه شورای هماهنگی واکسیناسیون شهرستان شوط

جلسه شورای هماهنگی واکسیناسیون شهرستان شوط
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: جلسه شورای هماهنگی واکسیناسیون کرونا شهرستان شوط با حضور معاون فرماندار و اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا شهرستان شوط در محل فرمانداری برگزار شد.

◾️در جلسه شورای هماهنگی واکسیناسیون شهرستان شوط مطرح شد:

معاون فرماندار شهرستان شوط در این جلسه با اشاره به وضعیت بیماری کرونا شهرستان گفت: همانگونه که مردم این منطقه در همه عرصه ها از جمله در مقابله با  شیوع ویروس کرونا در روزهای اولیه بصورت جهادی همراه و کنار مسئولان بودند در این شرایط نیاز بیشتری به تعامل و مشارکت آنان در قطع زنجیره این ویروس داریم.

زمانی اظهارداشت: رعایت توصیه های بهداشتی و عدم عادی انگاری در حال حاضر مهمترین راه کاهش شیوع بیماری بوده و بایستی با فرهنگ سازی،  اطلاع رسانی،  نظارت و تشدید بازرسی از مراکز پرتجمع نسبت به پیشگیری از مخاطرات شیوع ویروس اقدام گردد.

وی با تاکید بر اینکه شروع واکسیناسیون را نباید به منزله پایان کرونا بپنداریم چرا که واکسیناسیون بتدریج و بر اساس اولویت بندی‌ها صورت خواهد گرفت افزود: بر اساس گزارش‌هایی از ضعیت مبتلان ر سطح استان، اگر رعایت پروتکل‌ها جدی گرفته نشود احتمالا در پایان فصل زمستان با موج چهارم این بیماری مواجه خواهیم بود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط گفت: در مرحله نخست  ۳۰نفر از کادر درمان که درشهرستان شوط در خط اول مبارزه با کرونا تلاش می کنند  در ۲ مرحله واکسینه می‌شوند.

وی با توجه به اینکه نیروهای مرکز بهداشت شهرستان شوط کار تزریق واکسن کرونا را انجام می دهند،افزود: شرایط نگهداری واکسن‌ها خاص است و باید در فریزر و در دمای ۲۰  درجه زیر صفر نگهداری شود که این امکانات در شهرستان شوط  وجود دارد.

دکتر آزادی با اشاره به اینکه هر ویال از واکسن روسی کرونا در مرحله اول برای پنج نفر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اضافه کرد: با توجه به گران بودن واکسن‌کرونا و امنیتی بودن این موضوع هر ویال از این واکسن دارای کد رهگیری ۲۰ رقمی بوده و اطلاعات آن در سامانه ثبت می‌شود و قابل رصد و قابل رهگیری است.

وی عنوان کرد:  تمامی تدابیر و شرایط برای تزریق واکسن کرونا اعم از شرایط نگهداری، نحوه تزریق و حتی دفع پسماند آن بر اساس دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی و دستورالعمل‌های کشوری اندیشیده شده و آموزش‌های لازم در این مورد ارائه شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شوط در ادامه خاطر نشان کرد: واکسن‌های کرونا  مرحله به مرحله وارد می‌شوند و اولویت تزریق بر اساس دستورالعمل کشوری خواهد بود.