سرپرست فرمانداری شوط تاکید کرد:

ضرورت نهادینه شدن فرهنگ کمک به ایتام

ضرورت نهادینه شدن فرهنگ کمک به ایتام
بابازاده با اشاره به خدمات کمیته امداد در دوران مختلف گفت: فرهنگ کمک به ایتام باید بیش از همیشه در جامعه نهادینه شود و همه باید در این راستا به کمیته امداد کمک کنیم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛

سرپرست فرمانداری شوط افزود: نهاد کمیته امداد به عنوان یک دستاورد مهم انقلاب در راستای حمایت از اقشار ضعیف خدمات شایانی داشته است و مردم ما نیز همواره با کمک به این مجموعه، آن را در انجام امور محوله یاری کرده‌اند.

بابازاده تصریح کرد: حامیان ایتام از طریق نهاد کمیته امداد اقدام به حمایت مادی و معنوی از ایتام می‌کنند و این طرح گامی برای رفع مشکلات ایتام است.

وی با بیان اینکه در سطح ادارات نیز کارکنان می‌توانند با سهیم شدن در طرح اکرام ایتام و محسنین، در این گام خیر نقش‌آفرینی کنند عنوان کرد: لازم است مدیران با اطلاع‌رسانی در خصوص این طرح، نهاد کمیته امداد را یاری دهند.

سرپرست فرمانداری شوط بیان کرد: در کنار این طرح‌های حمایتی، باید توانمندسازی مددجویان نهاد حمایتی کمیته امداد با افزایش مهارت‌آموزی و ایجاد بستر اشتغال مورد توجه قرار گیرد.

آقاپور رییس کمیته امداد امام(ره)  گزارشی از فعالیتهای انجام گرفته توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ارائه نموده و گفت : به فضل الهی امروز شاهدیم خیّرین و سخاوتمندان کشور عزیزمان از اقصی نقاط با هزینه شخصی خود برای سرکشی و دلجویی از ایتام و نیازمندان قدم برمیدارند .

وی با بیان اینکه اکنون حدود 388نفر یتیم و فرزند محسنین داریم، افزود: تعداد حامیانی که در این طرح ثبت نام کرده اند 2030 نفر است.