









مراسم گرامیداشت مقام معلم در شهرستان شوط
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ، شهروز بابازاده فرماندار شهرستان در این مراسم با تبریک روز معلم خدمت فرهنگیان عزیز گفت ، در سالجاری دو انتخابات بسیار مهم برگزار خواهد شد ، لذا معلمین در تمامی انتخابات اثر گداز بوده اند و جز گروه های مرجع محسوب می شوند .
وی افزود ، کار تعلیم و تربیت کار دولتی است ، در قانون اساسی نیز صراحتا بیان شده است ، مدارس دولتی باید تقویت شود چرا که اگر بی اعتنایی صورت بگیرد معنایش این می شود که کسی که بنیه مالی کمی دارد به ناچار در مدرسه دولتی ثبت نام می کند .
ایشان ادامه داد ، کارگزارن اصلی تعلیم و تربیت ، معلمانند و مدرسه بعد از کانون گرم خانواده ، مهد پرورش استعدادها، مرکز تمرین آداب اجتماعی ، کانون بروز خلاقیت ها و کارگاه ساختن شخصیت نسل ها می باشد . اگر محیط آموزشی معیوب و نارسا باشد خروجی آن غالبا نامطلوب خواهد بود.
فرماندار شوط با اشاره سیاست دولت در فراهم آوردن محیطی استاندارد و مجهز به سیستم های مدرن آموزش در مکانی مجهز و ایمن گفت : سعی گردیده است با تصویب اعتبارات شهرستانی و اعتبارات مصوب سفر مقام عالی استان و همچنین استفاده حداکثری از ظرفیت سازمان منطقه آزاد ماکو ، شاخص های آموزشی شهرستان را به استاندارد های تعریف شده برسانیم تا هیچ دغدغه ای در خصوص نیازهای اولیه از جمله سیستم گرمایشی ، سرمایش ، سالن های ورزشی ، محل های ورزشی روز باز ، کارگاه های مجهز دروس فنی و حرفه ای و کاردانش، هوشمند سازی و سیستم های رایانه ای نداشته باشیم .
در پایان این سخنرانی ، شهروز بابازاده گزارشی در خصوص اقدامات شهرستان در حوزه آموزشی ارائه نمودند که اهم این پروژه ها به شرح ذیل می باشد.
مدارس احداث و قابل بهره برداری شده در یکسال اخیر : 27 کلاس درس
مدارس در حال ساخت : 33 کلاس درس
مدارس در دست اقدام : 22 کلاس درس
پرداخت 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرستانی بمنظور تعمیر و تجهیز مدارس شهرستان که اختصاص و تحویل آموزش و پرورش گردیده است.
در پایان این مراسم از معلمین و فرهنگیان نمونه تجلیل بعمل آمد.