جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شوط

جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شوط
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شوط با حضور محمد علیپور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی،فرماندار شوط،اعضای کارگروه اشتغال،قالیبافان،کشاورزان،دامداران و فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در فرمانداری برگزار شد.

✔️جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شوط

فرماندار شهرستان شوط در این جلسه با تاکید بر تسهیل در پرداخت تسهیلات توسط بانک های عامل گفت:رفع موانع و مشکلات جهت ایجاد اشتغال  و رونق تولید در روستاها از مهمترین اهداف کارگروه اشتعال و سرمایه گذاری شهرستان است.

عبدالهی اصل در ادامه با اشاره به اهمیت ونقش بانکها در توسعه شهرستان اظهار داشت : با توجه به نیاز شهرستان شوط به توسعه ، نقش بانکها وتاثیر گذاری آنها بر روی توسعه شهرستان بویژه بخشهای مختلف کشاورزی ، صنعت و... بسیار زیاد می باشد

وی به جذب سرمایه گذار در شهرستان موجبات اشتغاازایی در سهرستان و کاهش معضل بیکاری خواهد شد،تاکید کرد ، ادارات شهرستان در زمینه استعلامات و امورات آنها اسرع وقت اقدامات لازم را اعمال کنند.

فرماندارشوط تصریح کرد: روستاهای شهرستان از پتانسیل بالایی در زمینه های کشاورزی، دامداری و دامپروری و گردشگری برخوردار می باشند.

عبدالهی اصل به بیمه قالیبافان و بیمه کشاورزان منطقه اشاره کرد و گفت؛ توجه به مقوله بیمه این اقشار بسیار مهم بوده زیرا این افراد از اقشار زحمت کش جامعه بوده و مسئولان متولی بایستی اقدامات لازم را انجام دهند

عبدالهی اصل به واگذاری ۲۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی سد کرم آباد جهت واگذاری به اهالی و سرمایه گذاران اشاره کرد و گفت:این واگذاری یک فرصت استثنایی برای مردم شهرستان شوط بوده که زمینه اقتصادی،معیشتی و اشتغالزایی را برای مردم منطقه فراهم می کند.

فرماندار شوط در خاتمه به اتمام طرح بازنگری احداث سد فشل ۲ اشاره کرد و گفت:سد فشل ۲ (سد شوط) با تخصیص اعتبار ۵ میلیارد تومان اجرای طرح مطالعاتی آن آغاز خواهد شد و با اتمام این طرح بهبود وضعیت کشاورزی منطقه خوب خواهد بود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنایع فرش نیازمند توجه ویژه دولت است، افزود: با توجه به اینکه فرش‌دستباف یکی از کالاهای مهم صادراتی و نماد هنر ایران است باید به صورت ملی دیده شود

علیپور افزود: غالب خانوارهایی که در صنعت فرشبافی مشغول هستند، کار به صورت خانوادگی پیش می‌رود و افراد یک خانواده به صورت جمعی اقدام به بافت قالی می‌کنند؛ این امر منجر به کاهش بزه‌های اجتماعی و ایجاد درآمد برای تک تک افراد خانواده خواهد شد؛ به نحوی که بیکاری نیز در خانوارهایی که در این شغل مشغول به فعالیت هستند، کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد و گفت:با توجه با آمار بالای قالیبافان و فرش بافان در شهرستان شوط که بیش از ۳ هزار نفر می باشد جای خوشحالی بوده زیرا که این تعداد افراد ازطریق فرش بافی امرار معاش می کنند و این یک کار ارزشمند و مفید در شهرستان به حساب می آید.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اسلامی افزود ؛توجه به بیمه قالی بافان بسیار مهم بوده بایستی در این زمینه مسئولان امر توجه بیشتری نموده تا فعالین این حوزه بیش از این متضرر نشوند.

علیپور به نقش منطقه آزاد ماکو در حوزه فرش بافی اشاره کرد و گفت: وجود منطقه آزاد در منطقه ظرفیت بسیار خوبی برای شهرستان ها هست  و توجه به حوزه قالی باقی با برپایی نمایشگاه دستاوردهای انان،برندسازی  و سایر اقدامات میتوانند اقدامات سازنده ای داشته باشند.

وی در ادامه به حوزه کشاورزی  و دامداری در شهرستان شوط اشاره کرد و افزود:با استفاده از تکنولوژیهای نوین میتوان در بخش کشاورزی چرخه تولید را گسترش داد.

در ادامه به واگذاری اراضی برای فارغ التحصیلان کشاورزی در شهرستان توسط سازمان منطقه آزاد ماکو،تشکیل تعاونی توسط مهندسین کشاورزی،تخصیص اعتبار برای احیای قنات،چاه های زیرزمینی، تاکید و پیگیری درخواستهای قالیبافان خصوصا در آستانه طرح بودجه سال ۱۴۰۱ کشور تاکید و  بحث شد.