مانور فرضی زلزله:

فرماندار شوط: هدف از اجرای این مانور ایجاد هماهنگی، همدلی و انسجام بین اعضای ستاد بحران می باشد/مانور زلزله با قید فوریت در کمترین زمان پاسخگویی به حوادث برگزار شد.

فرماندار شوط: هدف از اجرای این مانور ایجاد هماهنگی، همدلی و انسجام بین اعضای ستاد بحران می باشد/مانور زلزله با قید فوریت در کمترین زمان پاسخگویی به حوادث برگزار شد.
مانور زلزله فرضی بقدرت تخریبی 5/9 ریشتر در روستای عزت آباد شهرستان شوط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:

در این مانور که با محوریت شروع زلزله خانه های روستای عزت آباد و با مشارکت تمامی دستگاه‌های دخیل در امداد و نجات انجام گرفت با وقوع زلزله در روستای عزت آباد بلافاصله امدادگران   و دستگاه های عضو با حضور در مناطق مختلف روستا اقدام به ارزیابی زلزله کرده و علاوه بر اطلاع رسانی،اقدام به آواربرداری و جستجو و نجات افراد مانده در زیر آوار کرده و با برپایی چادر برای اسکان اضطراری نسبت به اسکان زلزله زدگان اقدام و مجروحین و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل کردند.

در این مانور نیروی انتظامی و بسیج و سپاه اقدام به تامین امنیت منطقه زلزله زده نموده و نیروهای راهداری اقدام به مسیر گشایی کرده و عبور و مرور نیروهای امدادی به روستا را فراهم کردند و نیروهای آتش نشانی شهرداری شوط به اطفا حریق نمودند و اورژانس و هلال احمر در گام اول اقدام به سطح بندی حادثه بر اساس شهرستانی و استانی و ملی نموده و در گام بعدی تریاژ مصدومین را انجام دادند.
همچنین تیم های اعزامی از ادارات برق، گاز، آب و فاضلاب. راهداری هر کدام وظایف خود را در قبال مانور با سرعت و دقت تمام انجام وبنیاد مسکن اقدام به ارزیابی منازل و آوار برداری کرده و تمهیدات لازم برای اسکان موقت معمول گردید.

در ادامه علاوه بر انجام مانور ،مربیان امدادی جمعیت هلال احمر اقدام به برپایی کلاس های آموزشی برای دانش آموزان روستا نموده و آنها را با اصول خروج صحیح از محیط های مسقف در زمان وقوع زلزله و خروج ایمن و پناهگیری صحیح آشنا کردند.
همچنین چادر مدیریت بحران توسط هلال احمر برپا و هرکدام از مسئولان کارگروه امدادونجات به تشریح اقدامات خود در این مانور پرداختند

فرماندارشهرستان شوط  و هییت همراه با حضور در روستای عزت آباد و بازدید از روند برگزاری مانور زلزله در روستا از خدمات و اقدامات دستگاه های دخیل تجلیل بعمل آورد .

شهروز بابازاده  در بازدید از مانور فرضی زلزله در روستای عزت آباد  و آموزش روستاییان را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این اقدام می تواند بعنوان پایلوت در تمامی روستاها اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر نهاد مردمی است و ارائه آموزش های امدادی برای مردم حائز اهمیت می باشد.

بابازاده با تاکید بر برگزاری اینچنین مانورهایی در شهرستان و افزایش هماهنگی هر چه بیشتر دستگاه های اجرایی افزود: هدف از اجرای این مانور ایجاد هماهنگی، همدلی و انسجام بین اعضای ستاد بحران و با قید فوریت در کمترین زمان پاسخگویی به حوادث برگزار شده است.


وی افزایش میزان آمادگی اعضای ستاد بحران و سرعت پاسخگویی در زمان وقوع حوادث از مزایای برگزاری اینگونه مانورها دانست و افزود: بعد از بازدید میدانی دستگاه های اجرایی وظایف خود را بر اساس آنچه مورد نیاز بود در این برنامه امدادی انجام دادند