◾️جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرستان شوط در حوزه مختلف

◾️جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرستان شوط در حوزه مختلف

◾️جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرستان شوط در حوزه مختلف

با حضور نماینده مردم شهرستان های ماکو،شوط،پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی،فرماندار،معاون ،بخشداران،شهرداران،روسای شورای اسلامی،تعدادی از ادارات خدمات رسان شهرستان شوط  با محوزیت بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، آموزشی، پرورشی و ورزشی وغیره ... استماع مسائل و مشکلات پیش روی پروژه‌های در حال اجراء از ناحیه مجریان پروژه‌ها و پیمانکاران مجری و مطالبات مردمی در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.

فرماندار شهرستان شوط در این نشست ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سردار قاسم سلیمانی و دکتر فخری زاده به ارایه گزارش اقدامات انجام گرفته در حوزه های مختلف پرداخت و گفت:با هماهنگی مسئولین و دستگاه های اجرایی پروژه های زیادی از جمله در حوزه آموزشی،ورزشی،گازرسانی،عمران شهری و روستایی  و غیره اجرا شده که  در دهه فجر امسال و افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

عبدالهی یادآور شد: شهرستان شوط در اجرای پروژه ها بصورت منسجم و برنامه ریزی شده عمل کرده و عملکرد خوبی در جذب منابع داشته و  به تناسب پیشرفت کارها از اعتبارات برخوردار شده است.

وی همچنین از نماینده  مردم در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری موضوع برخورداری کارمندان و کارکنان دولتی شهرستان شوط از مزایای مرزنشینی، کمتر توسعه یافته و مناطق عملیاتی شد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از فرماندار و مسئولان شهرستانی در جهت پیگیری مسایل و مشکلات شهرستان و مطالبات مردمی گفت: قدم های اساسی در شهرستان در جهت توسعه و پیشرفت و آبادانی برداشته شده و اقدامات خوبی در زمینه های مختلف در شهرستان صورت گرفته، نهایت تقدیر و تشکررا می نمایم.

علیپور هم چنین تاکید کرد: اولویت اصلی مسئولان  در شهرستان رسیدگی به مشکلات مردم و ارایه خدمات در چارچوب وظایف ذاتی خود بوده  و درجهت ارائه هرگونه خدمت به مردم کوتاهی نکنند.

وی با اشاره به این مطلب که طی بازدید میدانی از طرح ها و پروژه های عمرانی در سطح شهرستان شوط عنوان کرد: در شرایط فعلی و اقتصادی کشور پروژه هابا پیشرفت فیزیکی بالا رشد قابل توجهی داشته اند و تقاضا می شود مسئولان مربوطه با رفع برخی نواقص آنها در بخش‌های عمران و پروژه های مربوطه اهتمام جدی داشته تا شاهد افتتاح و بهره برداری آنها در شهرستان شوط باشیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین پیگیر موضوع سه اهی شهرستان شوط شد و گفت: در راستای توسعه و امنیت و آسایش مردم شهرستان وضعیت سه راهی شوط در دستور کار بوده و با مساعدت منطقه آزادماکو و فرمانداری و مسئولان مربوطه در دست اقدام بوده و سعی خواهیم کرد پیگیر این موضوع بوده اقدامات لازم هرچه سریعتر صورت گیرد.

در ادامه جلسه روسای دستگاه های اجرایی شهرستان شوط هر یک به صورت جداگانه به تشریح وضعیت پروژه های قابل افتتاح و کلنگ زنی خود پرداختند و مشکلات و نیازمندی های خود را بیان نمودند.

همچنین در ادامه این نشست در  موارد زیر بحث و تبادل نظر شد:

-بررسی مشکل اساسی آب شرب شهر مرگنلر و روستای تازه‌کند  و پیگیری آن توسط مدیر آب و فاضلاب شهرستان

-رفع مشکل پوشش اینترنتی و عدم آنتن دهی تلفن همراه اول در تعدادی از روستاهای سطح شهرستان شوط

–رفع مشکل پروژه های عمرانی در حال اتمام در حوزه های مختلف توسط دستگاه های اجرایی و اتمام و تکمیل آنها جهت  بهره برداری در دهه فجر سال 99

-درخواست شهرداران از محمد علی‌پور نماینده مردم شریف ماکو، چالدران، شوط و پلدشت در خصوص همراهی و حمایت ایشان جهت تامین اعتبارات مالی و خرید و تامین تجهیزات و امکانات و ماشین آلات مورد نیاز شهرداری‌ها علی‌الخصوص شهرداری‌های جدیدالاحداث از طریق سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌های کشور

-بررسی آخرین وضعیت روستاهایی که طرح هادی در آنها اجرایی شده است و روستاهاییکه که طرح هادی در حال اجراست و همچنین ضرورت اجرای طرح هادی در ۶ روستای شهرستان
 
- موضوع طرح مسکن ملی و زمین‌های تخصیصی برای احداث پروژه‌های مسکن ملی و مشکل اراضی ملی و اوقافی

- پیگیری لازم مبنی بر اخذ مجوز و اعتبار مورد نیاز جهت اجرای طرح هادی و تامین قیر رایگان جهت آسفالت معابر عمومی و جاده‌های روستاهایی که طرح هادی در آنها در حال اجراست و مراحل پایانی را طی می کند

-بررسی مسایل و مشکلات در خصوص توزیع نهاده های دامی و کشاورزی و لایروبی قنوات  و تامین آب کشاورزی  زمین های زراعی از محل سد کرم آباد