برگزاری جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان شوط

برگزاری جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان شوط
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان شوط با محوریت نحوه جذب نذورات مردمی وارائه راهکارهای لازم با حضور عبدالهی اصل فرماندار ، حجت الاسلام والمسلمین جباری‌ امام جمعه و سایر اعضای ستادبرگزار شد.

در جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان شوط مطرح شد:

فرماندار شهرستان شوط در خصوص بازسازی عتبات عالیات بیان کرد: کمک به بازسازی عتبات نشان دهنده ارادت مردم به اهل بیت عصت و طهارت (ع) از گذشته،تاکنون و در آینده است.

نماینده عالی دولت با اشاره به اینکه مردم شهرستان تاکنون همکاری خوبی با ستاد عتبات داشته اند، تداوم بر این همدلی و کمک های مادی و معنوی را خواستار شد و افزود: یکی از امور فرهنگی و معنوی، کمک به بازسازی و مرمت مکان های مقدس است و شایسته است مردم با ایمان،مومن شهرستان شوط بیش از بیش در این زمینه مساعدت نمایند..

حجت الاسلام جباری  عنوان کرد: با برنامه ریزی در حوزه های مختلف باید زمینه ساز مشارکت آحاد مردم فراهم شود و باید تلاش شود از ظرفیت ادارات و اصناف مختلف شهرستان استفاده شود.

امام جمعه شوط تاکید کرد: هیچ کدام از این اقدامات انجام نمی‌شود مگر با حمایت مردم و برای تکمیل پروژه‌ها به کمک‌های مردمی نیازمندیم.

نصرالله زاده، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان شوط هم گزارشی از عملکرد این ستاد در قالب کمک و بازسازی اماکن متبرکه و همچنین خدمات ‌رسانی در این خصوص ارائه کرد.