◾️برگزاری جلسه ستاد پیشگیری از جرم شهرستان شوط

در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان شوط مطرح شد.
فرماندار شهرستان شوط دراین جلسه با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در راستای پیشگیری از وقوع انواع جرم گفت : پیشگیری از وقوع جرم اقدام مهمی است که می تواند زمینه ساز کاهش جرم و آسیب باشد.
عبدالهی اصل افزود : با شناسایی عوامل آسیب زا وجرم خیز در جهت پیشگیری از وقوع جرم باید برنامه ریزی کرد.
فرماندار شوط از عملکرد خوب پلیس راهنمایی و رانندگی، راه و شهرسازی و همچنین شهرداریها که اقدامات مناسبی را در خصوص پیشگیری از تصادفات جاده ای انجام داده اند تشکر کرد و یادآور شد: پیشگیری از وقوع جرم فقط اختصاص به جرائم عمدی ندارد و در جرائم غیر عمدی نیز می بایست بحث پیشگیری جدی گرفته شود که در این میان پیشگیری از حوادث مربوط به تصادفات جاده ای از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس دادگستری شهرستان شوط در این نشست اظهار داشت: پیشگیری از جرم یکی از اصول محوری در قانون اساسی است که همه دستگاه ها در قبال آن مسئول هستند؛ به نحوی که هیچ دستگاهی را نمیتوانیم نام ببریم مگر آنکه مأموریت پیشگیری از وقوع جرم نیز برای آن تعیین شده باشد
عباس نژاد گفت: علت اصلی و مهم تصادفات به عامل انسانی برمیگردد لکن با توجه به افزایش وسایل نقلیه لازم است در حوزه پیشگیری از وقوع جرم تلاش گردد
وی گفت: همه دستگاهها بایستی در زمان مقرر برنامه کاهش تصادفات از جمله فعال سازی دوربینهای نظارتی، اصلاح معابر حادثه ساز، و ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی را انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه تمام مسئولان در هر سطح موظف به حفظ جان شهروندان هستند افزود: هر نوع قصوری در این زمینه قابل بخشش نیست و در صورت وقوع تصادف و گزارش ناجا، در هر بخش که تقصیری متوجه سازمانی باشد، دستگاه قضایی با آن سازمان برخورد لازم را انجام خواهد داد.
رییس دادگستری شوط خاطرنشان کرد: افزایش ایمنی خودروها و بهبود وضعیت راههای جادهای به ویژه در نقاط پر تصادف و ایمن سازی آن، حضور و نظارت ویژه پلیس راهور و افزایش دوربینهای کنترل سرعت و نظارتی، نصب تابلو و علائم ترافیکی، گاردریل و غیره میتواند در جلوگیری از بروز حوادث و سوانح رانندگی و با کاهش خسارات جانی و مالی مؤثر باشد.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در این جلسه بر لزوم هماهنگی پلیس، قوه قضاییه، سازمان منطقه آزاد و دیگر نهادها و سازمانها در راستای بررسی و شناسایی عوامل مختلف در حوزه جرائم و تخلفات در تمامی حوزهها به ویژه حوزه راهنمایی و رانندگی تاکید کرد.
وی ادامه داد: توسعه جاده منتهی به شهرستان شوط، توسعه جاده بین شهری مرگنلر- پلدشت، از جمله پروژه های مهم انجام شده در حوزه شهرستان شوط بوده که با همکاری نهاد ها و دستگاه های اجرایی در زمینه کاهش تصادفات با نصب علایم و هشدار دهنده و خط کشی جاده ها اقدامات منحصر به فردی انجام داد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوط و دبیر شورای پیشگیری از جرم شهرستان نیز در ادامه گفت: محور اصلی در کاهش تصادفات، فرهنگ سازی در زمینه قانون مداری با برنامه ریزی دقیق است.
نوری همچنین با اشاره به وقوع برخی تصادفات در شهرستان، ضمن تأکید بر رعایت اصول ایمنی در کار و نظارت همه جانبه ادارات متولی بر عملیات عمرانی یادآور شد.
سرهنگ حسن زاده رییس پلیس راه شهرستان نیز نسبت به ارائه گزارش آمار تصادفات جرحی و فوتی در جاده های شهرستان شوط و مقایسه آن طی سالهای ۱۳۹۸ و نه ماهه سالجاری پرداخت.
مهندس شاطویی رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان شوط نیر در راستای کاهش تصادفات جاده ای و همچنین تقویت کم و کاستی ها و علایم ایمنی در محور جاده ترانزیتی باهمکاری سازمان منطقه آزاد ماکو اشاره کرد.
در ادامه جلسه بعد از بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش اعضا، درخصوص موارد ترافیکی از جمله آمار تصادفات رانندگی و تقاطع غیر همسطح شریف آباد- سه راهی پمپ بنزین خلیل واقع در شهر مرگنلر و رفع کم و کاستی های علایم ایمنی و هشدار ها و خط کشی جاده بین المللی بحث و تبادل نظرشد.