🔻دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی با حسن عبدالهی اصل فرماندار شهرستان شوط

💢فرماندار شهرستان شوط:
رسیدن به توسعه پایدار در تمامی زمینه ها تنها از طریق توسعه فرهنگی امکان پذیر است.
👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی با حسن عبدالهی اصل فرماندار شهرستان شوط در محل دفتر کار ایشان دیدار و گفتگو کردند.
🔸فرماندار شهرستان شوط در این دیدار فرهنگ را زیر بنای توسعه پایدار ذکر و خاطر نشان کرد : رسیدن به توسعه پایدار در تمامی زمینه ها تنها از طریق توسعه فرهنگی امکان پذیر است.
🔸 حسن عبدالهی اصل با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و هنری مطلوب و وجود هنرمندان با استعداد در شهرستان شوط خواستار توجه بیشتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به عنوان متولی اصلی فرهنگ استان به این شهرستان شد.
🔸فرماندار شوط ضمن تقدیر از همکاری شایسته شبکه های محازی ، به اهمیت استفاده از توان و ظرفیت فضای مجازی در همراه سازی اذهان عمومی با برنامه های پیشگیرانه کرونا در سطح شهرستان عنوان کرد و گفت؛در دوره شیوع ویروس کرونا فرهنگ رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم به یُمن شبکه های اجتماعی و فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای افزایش و ارتقا یافت.
🔸عبدالهی اصل اضافه کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی برای خبرنگاران و مدیران شبکه های مجازی جزو ضروریات است که با جدیت پیگیری شود.
🔸فرماندار شهرستان شوط به تشکیل خانه اصحاب رسانه در شهرستان اشاره کرد و گفت؛ با ایجاد این خانه ،اصحاب رسانه و شبکه های مجازی با برگزاری جلسات و نشست های هم اندیشی برنامه مختلفی در راستای توسعه شهرستان اقدام میکنند.
🔸مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربابجان غربی یکی از رویکردهای اصلی در حوزه فرهنگ و هنر را تمرکز بر روی اهداف سازمانی دانست و افزود: تمام تلاش ما در فرهنگ و ارشاد اسلامی هم افزایی و ایجاد فضایی آرام برای اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری و تحقق اهداف سازمانی است.
🔸حجت الاسلام والمسلیمن خدایاری افزود: نقش رسانه ها در کیفی سازی فعالیتها مهم است و ما نیز باید ضمن ساماندهی رسانهها در تهیه سند توسعه فرهنگی استان به نقش رسانهها اهمیت بیشتری دهیم.
🔸وی به راه اندازی نرم افزار های برگزاری مراسمات بصورت مجازی در استان اشاره کرد و گفت؛ شیوع بیماری کرونا، سبک زندگی بسیاری از افراد را تغییر داده و استرسهای فردی و اجتماعی متعدد و ناگهانی ایجاد کردهاست که یکی از این استرسها عدم امکان ملاقات با فرد بستری شده در بیمارستان و نیز عدم امکان برگزاری مراسم تشییع و ترحیم به صورت معمول است. از این رو برگزاری مراسم ترحیم مجازی به منظور حمایت عاطفی و اجتماعی از این افراد، میتواند با توجه به شرایط موجود، راهحل مناسب و موثری باشد، که این سیستم راه اندازی خواهد شد.