برگزاری جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان شوط

فرماندار شهرستان شوط:دستگاه های اجرایی بالاخص محیط زیست شهرستان در راستای حفظ محیط زیست و سلامت عموم مردم بطور جدی پیگیری نمایند/ در موضوع سلامتی با افراد خاطی باید برخورد بشود/از ظرفیت سرمایه گذاران در راستای اجرای طرح های زیست محیطی استفاده شود/نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی که بر محیط زیست و سلامت انسان ها در شهرستان مضر بوده توسط نهادهای مرتبط صورت گیرد/بخشداران ،شهرداران و دهیاران نهایت دقت و نظارت در دفن پسماندها داشته باشند/در خصوص دفن زباله ها از جمله زباله های بیمارستانی متولیان امر نهایت دقت را داشته و در مورد تفکیک بندی زباله ها اقدام شود.
👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان شوط با حضور عبدالهی اصل فرماندار و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
فرماندار شهرستان شوط با توجه به اینکه دستگاه های اجرایی بالاخص محیط زیست شهرستان در راستای حفظ محیط زیست و سلامت عموم مردم بطور جدی پیگیر مسائل باشند، گفت: نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی که بر محیط زیست و سلامت انسان ها در شهرستان مضر بوده و تاثیر زیادی دارند، توسط نهادهای مرتبط صورت گیرد و افرادی که سلامت مردم را به خطر می اندازنند ،باید برخورد شود.
عبدالهی اصل استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران و جدب سرمایه گذار در راستای اجرای طرح های زیست محیطی اشاره کرد و گفت: این طرح برای شهرستان بسیار مهم است و می طلبد متولیان امر در این زمینه با فراهم نمودن زیرساخت های لازم اقدام نمایند.
وی ادامه داد: شهرداری و دستگاه های متولی باید آموزش نیروی انسانی، تجهیز ماشین آلات حمل زباله و دفع بهداشتی زباله ها را در دستور کار قرار داده و در زمینه پسماند با روش های جدیدی همچون طرح تفکیک از مبدا اقدام کنند.
فرماندار شوط با بیان اینکه اگر جمع آوری پسماندهای شهری خوب مدیریت نشود به یک معضل زیست محیطی تبدیل می شود، گفت: ضرورت دارد شهرداری ها با مدیریت صحیح، نسبت به جمعآوری و دفن زبالههای خانگی و صنعتی اقدام کنند.
عبدالهی اصل با تاکید بر مدیریت زباله های عفونی در کلینیک ها و مطب های شهرستان گفت: جمع آوری و دفع اصولی پسماندهای پزشکی، زﻣﯿﻨﻪ ﺣﻔﻆ و ارﺗﻘﺎی ﺳﻼﻣﺖ اﻓﺮاد و ﺟﺎﻣﻌﻪ را تضمین می کند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به عواقب ناگوار پسماندهای بیمارستانی برای سلامت مردم در شرایط کرونایی، ضوابط و معیارهای زیست محیطی در امحای این پسماندها باید رعایت شود و محیط زیست بر این روند ناظر باشد.
فرماندار شوط با بیان اینکه در بحث بازآفرینی شهری، ایجاد شبکه آب و فاضلاب اهمیت بالایی دارد، خاطرنشان کرد: این مهم به ارتقای شهرنشینی و سطح زندگی مردم در جامعه کمک میکند.
نماینده عالی دولت در شهرستان خاطرنشان کرد: اقداماتی که در حوزه پسماند انجام میشود به لحاظ زیستمحیطی و بهداشتی برای جامعه اهمیت بالایی دارد و انتظار می رود همه دستگاههای اجرایی در راستای رفع مشکلات و کاستی های حوزه پسماند بر اجرای به موقع و دقیق مصوبات کارگروه بویژه در بحث محل دپوی زباله شهرستان، تخلیه اصولی فاضلاب و جمع آوری پسماندهای بیمارستانی و عفونی تلاش کنند.
دادستان شهرستان شوط به نقش نظارتی دستگاههای ناظر بر پسماند شهری را مهم دانسته و خواستار تقویت این جایگاه شد و افزود:: کوتاهی در عدم رعایت اصول بهداشتی دفع زباله های عفونی قابل قبول نیست و لازم است دستگاه های متولی ضمن آموزش به کلینیک ها و سایر مراکز، خود بر این امر نظارت داشته باشند.
وی ادامه داد و گفت: با افرادی اقدام به تخلیه نخاله و پسماندها در محیطهای شهری که منظره شهر را بد جلوه نشان میدهند ضمن تذکرات و با معرفی به دستگاه قضایی مطابق قانون برخورد خواهد شد.
نوری یادآور شد: در راستای توجیه و فرهنگ سازی مردم و آگاه سازی مردم باید از ظرفیت فضای مجازی دررسیدن به هدف مورد نظر در حوزه مدیریت پسماند که کاهش میزان تولید و تفکیک صحیح زباله بوده دست یافت.