فرماندار شوط : استفاده از روزی و غذای حلال بحث بسیار مهمی است

فرماندار شوط  : استفاده از روزی و غذای حلال بحث بسیار مهمی است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: جلسه کمسیون غذای حلال با حضور فرماندار، امام جمعه ، حجت‌الاسلام والمسلمین ولی‌زاده نماینده ولی فقیه در دامپزشکی استان ، معاون مدیرکل دامپزشکی استان و روسای ادارات مرتبط درمحل سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

فرماندار شوط  نظارت بر روند تهیه غذای حلال در شهرستان اشاره  کرد و گفت: استفاده از روزی و غذای حلال بحث بسیار مهمی است، باید نظارت‌ها تشدید شود تا غذای حلال به دست مردم برسد.
وی با اشاره به لزوم توجه به بازار غذای حلال افزود:: اکنون نیاز است که در کنار مصرف غذای حلال و لزوم توسعه اقتصادی، تولید غذای حلال در بخشهای تولیدی و کشاورزی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ناظران شرعی در تمام کشتارگاه‌های دامی استان مستقر بوده و بر روند تولید محصولات سالم و حلال نظارت دارند.
نظارت بر ذبح شرعی در این کشتارگاه‌ها مسئولیت خطیر ناظران شرعی بوده و این امر در تامین غذای حلال جامعه مهم و حائز اهمیت است.
وی با تاکید بر لزوم دریافت برند حلال توسط کتشارگاه‌های دام و طیور، اضافه کرد: برای این منظور باید کشتارگاه‌ها استاندارد حلال را دریافت کنند که این امر می‌تواند زمینه صادرات غذای حلال رافراهم کند.
امام جمعه شوط  در ادامه با اشاره به احادیث و روایات در خصوص اهمیت غذای حلال گفت: در کنار این تذکر به مردم مبنی بر استفاده از غذای حلال از شما مسئولان نیز می‌خواهیم نظارت‌ها را مستمر و تشدید کنند..
حجت الاسلام جباری افزود: فرهنگ سازی غذای حلال باید در جامعه ترویج پیدا کند که با ترویج آن شاهد تضمین هر چه بیشتر غذای حلال و پاک بر سر سفره های مردم باشیم.