بررسی وضعیت آرد ،نان و گندم شهرستان شوط با حضور فرماندار،امام جمعه و ادارات مرتبط و نانوایان شهرهای شوط، یولاگلدی ، مرگنلر

فرماندارشهرستان شوط؛
با بیان اینکه استفاده از نان نیاز روزانه مردم است، نان باکیفیت مهمترین مطالبه عمومی مردم است بنابراین ضروریست تا نانوایان در پخت نان با کیفیت اهتمام جدی داشته باشند.
عرضه نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل پذیرش نیست و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانواییهای سطح شهرستان داشته باشند.
اداره صمت نسبت به برگزاری دورههای آموزش خبازان در خصوص پخت نان، خمیرگیری و نحوه استفاده از دستگاه پخت نان هر چه سریعتر اقدام کند
با توجه به وضعیت پیش آمده و برای جبران کمبود عرضه نان، ۴۰ تن آرد ترمیمی علاوه بر سهمیه اعلامی به نانوایی های این شهرستان از اول آبان ماه اختصاص می یابد که با توزیع کامل آن، هیچ مشکلی در این منطقه باقی نخواهد ماند.
امیدواریم با برگزاری جلسات متعدد و منظم شورای آرد و نان و نظارت دقیق بتوانیم یکی از خواستههای بحق مردم که همان بهبود کیفیت نان است را با کمک یکدیگر بالا ببریم.
نانواییهای نمونه شهرستان با انتخاب اتحادیه نانوایان و تأیید اداره صمت شهرستان، سهمیه تشویقی خواهند گرفت
نانوایان متقاضی وام میتوانند جهت تعمیر و تجهیز به اتحادیه مربوطه مراجعه و با اخذ معرفی نامه و پس از گذراندن شرایط ، از طریق بانک های مشخص شده وام دریافت کنند.
در راستای نظارت بر فعالیت نانواییهای سطح شهرستان و جلوگیری از کم فروشی و گران فروشی از ظرفیت نیروهای بسیحی در هفته آینده آغاز خواهد شد.
اگر در جریان بازرسی از نانواییها تخلفاتی مشاهده گردد سهمیه آن نانوایی قطع شده و به دیگر نانوایی در مجاورت آن تخصیص داده میشود و طبق قانون با آن برخورد خواهد شد.
به منظور نظارت بر نحوه پخت نان، کیفیت پخت، رعایت وزن و قمیت مصوب، رعایت مسائل بهداشتی ،نصب تابلوی متحدالشکل مشخصات نانوایی در سر درب نانواییها توسط خبازان انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین جباری امام جمعه شهرستان شوط:
نان معیشت اصلی مردم که از گذشته تاکنون به عنوان مهم ترین رکن سفره ایرانی ها مطرح بوده و هست، معیشتی که حرمتش را ایرانی ها همواره پاس داشته و آن را مقدس می شمارند.
کار ارزشمند نانوایان و دشواری این شغل و فعالیت شبانه روزی نانوایان و خیر و برکت این کار ، یک نوع ارزش الهی بوده و توجه به مقوله نان که موضوع بسیار مهم می باشد بایستی توجه اساسی شود.
تمام خبازی های شهرستان باید در راستای ارتقا کیفیت پخت نان جدیت و تلاش داشته باشند و پسندیده نیست که نان با کیفیت پایین به مردم داده شود
کیفیت نان وابسته به مهارت نانوا بوده و خبازان باید آموزشهای لازم را بگذرانند تا شاهد افزایش کیفیت پخت نان در شهرستان باشیم
ارائه نان باکیفیت و رعایت مسائل بهداشتی و برخورد مناسب با مشتریان بهترین کار در جهت موفقیت یک نانوایی می باشد.
در راستای تامین نان مغازه ها،رستورانها ،غذاخوریها، نانوایی هایی مختص به گروه های مذکور در شهرستان در نظر گرفته شده ودر کارگروه آرد و نان شهرستان به بحث و بررسی گذاشته شود.