برگزاری هشتمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان شوط

هشتمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان شوط در قالب قرارگاه امنیت غذایی شهرستان، به ریاست بابازاده فرماندار و با حضور معاون فرماندار و دیگر اعضای کارگروه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شوط:

در این جلسه که با محوریت تقویت نظارت و بازرسی بر بازار آرد و نان تشکیل شده بود، فرماندار شهرستان شوط ضمن اشاره به ضرورت کنترل آرد تولیدی از مبدأ تا محصول نهایی نان، تقویت نظارت بر چرخه تولید و توزیع آرد و نان را مهم ارزیابی کرده و اظهار داشت که در شرایط حال حاضر نظم‌دهی به فعالیت بازرسان و تقسیم‌بندی حوزه‌های نظارت آنان می‌تواند نقش مؤثری در ایجاد آرامش در نانوایی‌ها و رضایت شهروندان داشته باشد.  

در ادامه این جلسه، اعضای حاضر با بحث و بررسی درباره کیفیت آرد تولیدی کارخانه، ساعات کاری و روزهای تعطیلی نانوایان، تأمین مواد جانبی آرد، حمایت از نانوایان قانونمند و نحوه استفاده از ظرفیت آرد صنف و صنعت، مصوباتی را در حوزه آرد و نان شهرستان به تصویب رساندند.