معاون فرماندار شوط:راهپیمایی روز قدس امسال به صورت پیاده و برگزاری نماز عید سعید فطر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با حضور و مشارکت حداکثری و با شکوه خاصی انجام می‌شود.

رضایی معاون فرماندار شوط با بیان اینکه به لطف خداوند متعال و براساس ابلاغ ستاد مقابله با کرونا و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی، راهپیمایی روز قدس امسال به صورت پیاده برگزار خواهد شد، گفت: جلسات مربوطه برای هماهنگی در بخش‌های مختلف برگزار شده و تصمیمات لازم در راستای چگونگی اجرای برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر و بهبود کیفیت برنامه‌ها اتخاذ شده است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:  اسماعیل رضایی اقدم  معاون فرماندار شوط  در جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا اظهارداشت:  وضعیت شهرستان  به حد مطلوبی رسیده و هم‌اینک آمار مبتلایان به کرونا در مقایسه با هفته‌های گذشته کلا تقلیل یافته و فوتی و بستری نیز وجود ندارد ولی شهروندان بایستی پروتکل های بهداشتی  را رعایت و دز سوم واکسن را تزریق نموده و از عادی انگاری خودداری نمایند

 وی با بیان اینکه به لطف خداوند متعال و براساس ابلاغ ستاد مقابله با کرونا و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی، راهپیمایی روز قدس امسال به صورت پیاده برگزار خواهد شد، گفت: جلسات مربوطه برای هماهنگی در بخش‌های مختلف برگزار شده و تصمیمات لازم در راستای چگونگی اجرای برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر و بهبود کیفیت برنامه‌ها اتخاذ شده است.

رضایی همچنین به نحوه برگزاری عید فطر با توجه به رنگبندی کرونایی هر شهرستان اشاره کرد و گفت:  اولویت برگزاری نماز عید فطر در فضاهای باز بوده و اگر به هر دلیلی مقرر شد در فضای بسته برگزار شود حتما باید پروتکل های بهداشتی با توجه به دستوالعمل ابلاغی ستاد کرونا در شهرستان اجرا شود.