فرماندار شهرستان شوط :
ساعت پخت نان در شهر شوط از ساعت ۶ صبح و در شهرهای یولاگلدی ، مرگنلرو تمامی روستاها ۶.۳۰ صبح شروع ، عدم رعایت زمان پخت تخلف محسوب می شود برخورد جدی خواهد شد /هماهنگی های لازم جهت افزایش سهمیه آرد شهرستان شوط انجام شده است /از روزشنبه آینده از ظرفیت بسیجیان و پایگاه های محلات جهت نظارت بر نحوه توزیع نان استفاده می شود /
🔹فرماندار شهرستان شوط در جلسه کمیسیون آرد و نان شهرستان با اشاره به اهمیت موضوع نان بر ارتقای کیفی سلامت نان و تعامل و اهتمام جدی بر نظارت کامل امور آرد و نان و رفع مشکلات و بازدید و نظارت تیم های بازرسی تاکید کرد و افزود: ادارات صنعت معدن وتجارت ،شبکه بهداشت واتاق اصناف ، اتحادیه نانوایان شهرستان با نظارت دقیق و مستمر بر نحوه پخت و توزیع نان با کیفیت ، در جهت جلب رضایت آحاد مردم تلاش نمایند.
🔹 عبدالهی اصل از تغییر ساعات پخت نان در شهرستان شوط خبر داد و افزود :ساعت پخت نان در شهر شوط از ساعت ۶ صبح و در شهرهای یولاگلدی ، مرگنلر و تمامی روستاها ساعت ۶.۳۰ صبح شروع خواهد شد که مردم عزیز در صورت مشاهده تخلف به دستگاه های نظارت گزارش دهند تا برخورد جدی شود.
🔹 وی با اشاره به اینکه بازرسی از نانواییها به صورت روزانه و ناگهانی انجام میشود خاطرنشان کرد: در صورت عدم پخت نانواییها در ساعت مقرر که در نانوایی ها نیز در محل دید عموم نصب خواهد شد با آنها برخورد میشود ، زیرا عدم رعایت ساعات کار اعلام شده به نانواییها تخلف محسوب میشود.
🔹 فرماندار شوط با اشاره به اینکه نان قوت غالب مردم است و باید بیش از گذشته در زمینه کیفیت و کمیت نان و تولید محصولی مرغوب و مناسب برای مردم دغدغه داشته باشیم گفت در این راستا علاوه بر بازرسین صنعت ، معدن و تجارت ، اتحادیه های صنف ی و از شنبه آینده از ظرفیت بسیجیان نیز در زمینه عملکرد ، کیفیت و نحوه توزیع نان نظارت جدی خواهند داشت و در صورت مشاهده تخلف ،سهمیه آرد نانوایی متخلف سلب به نانوایی همجوار هدایت می شود
🔹عبدالهی اصل به کمبود نان در شهرستان شوط اشاره کرد و گفت:هیچ مشکلی در تامین آرد مورد نیاز واحدهای نانوایی وجود ندارد و هماهنگیهای لازم با دستگاه های ذی ربط استانی جهت اختصاص سهمیه آرد اضافه انجام شده است .