برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان شوط

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:اولین جلسه شورای اداری شهرستان شوط با حضور فرماندار،امام جمعه، رییس دادگستری،بخشداران و اعضای شورای اداری در محل فرمانداری برگزار شد. شایان ذکر است :این جلسه با ایراد سخنرانی توسط فرماندار،امام جمعه،رییس دادگستری -ارائه گزارش توسط ادارات ؛ شهرداری شوط، جهادکشاورزی،میراث فرهنگی،گردشگری،صنایع دستی برگزار شد.

در جلسه شورای اداری شهرستان شوط مطرح شد؛

فرماندار شوط در این جلسه ضمن قبولی طاعات و عبادات و تبریک حلول ماه رمضان گفت:سال 1400 را با تمام فراز و نشیب ها و سخت هایی که داشت، پشت سرگذاشتیم؛ یکی از موضوعاتی که محدودیت هایی جدی برای مردم ایجاد کرد، بحث شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و استان و شهرستان بود که متاسفانه به دلیل ابتلا به این بیماری، تعدادی از شهروندان و همشهریان جان خود را از دست دادند و تعداد زیادی از شهروندان نیز به دلیل ابتلا به این بیماری، در مراکز درمانی بستری شدند که با زحمات و تلاشهای دلسوزانه، مجاهدانه و ایثاری که کادرهای درمانی داشتند، سلامت خود را به دست آورده و بهبود یافتند و جا دارد که تقدیر و تشکر صمیمانه و ویژه ای از زحمات و تلاش های شبانه روزی کادرهای درمان، پزشکان عزیز و پرستاران داشته باشم

بابازاده با اشاره به تبیین شعار سال که مهم‌ترین شاخص ارزیابی دستگاه‌ها در سال 1401 اقدامات دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین آنها است،افزود؛ در سال‌جاری با فکری نو و تلاشی مضاعف در  خدمت مردم بوده و برای حل مشکلات آنان برنامه ریزی کنیم و فرمایشات رهبری برای دولت امیدبخش و مسئولیت‌آفرین است و همه دستگاه‌های اجرایی باید به طور منظم تلاش‌شان  را برای تحقق شعار سال  گزارش نمایند.

فرماندار شوط عنوان کرد؛ دولت در ماه‌های گذشته اقدامات مناسبی در زمینه تامین کالاهای اساسی انجام داده و کمبودهای موجود را برطرف کرده است اما لازم است با تسهیل شرایط و مقررات همچنان برای تهیه اقلام مورد نیاز کشور اقدام شود و در این راستا همه دستگاه‌ها با جدیت موضوع را پیگیری کنند.

بابازاده اشتغال آفرینی در سطح شهرستان را از وظایف اصلی مسئولان شهرستانی دانست و گفت: با شناسایی و جذب سرمایه گذار  برای حوزه های گردشگری، صنایع تبدیلی کشاورزی، خدماتی، معادن و ... می توان گام های بلندی در بخش اشتغال زایی برداشت.

وی اطلاع رسانی شفاف عملکرد و دستاوردهای دولت را ضروری دانست و گفت؛ ایجاد شبکه اطلاع رسانی و تبادل نظر بین دستگاهها، روابط عمومی ها و رسانه ها برای آگاهی مردم از عملکرد مدیران در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شوط استفاده از ظرفیت های بومی، امیدآفرینی در جامعه، بازدیدهای میدانی، نشاط اجتماعی، اعتمادسازی و برنامه ریزی کارشناسانه اشاره کرد و گفت:نهادینه سازی فرهنگ کار جهادی در جامعه، رفع مشکلات مردم و محرومیت زدایی که از سیاست های اصلی دولت سیزدهم بوده و با بسیج امکانات و ظرفیت های شهرستان باید در این مسیر گام برداریم.

بابازاده بابیان این این مطلب که مسئولین باید با روحیه ای مردمی، شبانه روز و بدون منت در خدمت نظام و  سیاستهای کلی و عمومی نظام و مردم باشند،گفت: نمی توان با شعار، مشکلات شهرستان و مردم را رفع کرد،  مدیران باید با روحیه ای مردمی، شبانه روز و بدون منت در خدمت نظام و مردم باشند تا ضمن حضور در کنار مردم،دستاوردهای ملموسی برای شهرستان داشته باشند.

فرماندار شوط با عنایت به شروع فعالیت آموزش حضوری از 15 فروردین ماه سال جاری در کلیه مراکز آموزشی با پیگیری مدیریت محترم آموزش و پرورش و  مدیران کلیه مدارس بایستی تمام تمهیدات و برنامه ریز ی های لازم را در خصوص رعایت پروتکل و شیوه نامه  های بهداشتی در تمام مراکز آموزشی انجام داده و اهتمام جدی و نظارت لازم را به عمل آورند.

نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه  ساعت کاری صنوف در نیمه اول سال تغییر کرده و برابر تدابیر اتخاذ شده با یک ساعت افزایش در نیمه اول تا ساعت یک بامداد خواهد بود،تصریح کرد؛صنوفی مانند داروخانه شبانه روزی، تعویض روغنی که قصد فعالیت شبانه روزی را دارند باید حتما درخواست خود را از طریق صنف مربوطه ثبت کنند، تا بتوانند مجوزهای مربوطه را برای فعالیت شبانه روزی از متولیان امر دریافت کنند.

فرماندار شوط با توجه به اینکه یکی از برنامه های دولت سیزدهم بحث نهضت ملی مسکن است و قرار هست در سطح استان تا پایان دولت، 180 هزار واحد مسکن ساخته شده و تحویل متقاضیان داده شود،خاطرنشان کرد؛بنیاد مسکن در بحث مسکن محرومین ،جهش تولید مسکن ،اقدام ملی مسکن و مسکن روستایی ورود داشته تا به شاخص های مورد انتظار دست یابیم و حتماً با شتاب و سرعت بیشتری، بحث نهضت ملی مسکن در شهرستان دنبال خواهد شد.

وی افزود:امیدوارم در سال جدید با هم افزایی و تعامل بین بخش های مختلف  دولتی، اجرایی، قضایی، نیروهای مسلح و به ویژه نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی  و بخصوص حمایت امام  جمعه محترم در سطح شهرستان، شاهد اجرای برنامه های عدالت محور دولت سیزدهم در سطح شهرستان باشیم.

بابازاده همچنین از همراهی ها و حمایت های مردم عزیز شهرستان و دستگاههای اجرایی در جهت تحقق برنامه های دولت سیزدهم در سطح شهرستان صمیمانه تقدیر و تشکر می نماییم.

فرماندار شوط استفاده از  ظرفیت بنیاد برکت،تسهیلات کارآفرینی و اشتغالزایی، ادارات کار – کمیته امداد و  بر حمایت از مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان تاکید کردو گفت؛ برنامه ریزی ها باید پایه علمی داشته و سهیم کردن بخش خصوصی، دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان در توسعه شهرستان، از اولویت های اصلی مان باید  باشد

در جلسه شورای اداری شهرستان شوط مطرح شد؛

امام جمعه شهرستان شوط با تبریک سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان  وتشکراز فعالیتهای مدیران در سال 1400 و کارگزاران حوزه سلامت و مدیریت شهرستان در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تقدیر و تشکر کرد و سخنانی را در اهمیت نامگذاری سال تولید ، دانش بنیان و کار آفرینی ایراد کردند.

حجت الاسلام والمسلیمن جباری اظهار داشت: نامگذاری سال تولید ، دانش بنیان ، کارآفرینی از سوی مقام معظم رهبری سرلوحه مسئولین قرار گیرد و دستگاه ها و بخش های اجرایی بایستی به امر تولید و کارآفرینی متمرکز شوند.

 وی با اشاره به سخنان رهبری گفت: چندین سال است در شعار سال، تولید مورد تاکید قرار گرفته است و وظیفه ماست بیشتر در مورد تولید در شهر و روستا فعال باشیم.

امام جمعه شوط در ادامه جلسه به بررسی مسائل و مشکلات شهرستان در حوزه های مختلف پرداختند.

در جلسه شورای اداری شهرستان شوط مطرح شد:

حجت الاسلام والمسلمین عباس نژاد ضمن تبریک حلول ماه رمضان اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرائم امری شرعی و عقلانی است و در آیات قرآن کریم نیز به مساله پیشگیری از وقوع جرم توجه ویژه ای شده است.

رییس دادگستری شوط با بیان این که کاهش سرقت نیاز به مشارکت مردم دارد، گفت:کاهش سرقت نیاز به مشارکت همه مردم دارد و دستگاه های اجرایی  شهرستان در راستای حفاظت از اموال دولتی با جدیت وارد شوند.

 وی با تاکید بر اهمیت اجرایی شدن شعار سال 1401«تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، گفت: دستگاه قضایی در کنار دولت تمام تلاش خود را نسبت به رونق تولید و کمک به ایجاد اشتغال در سطح شهرستان در حوزه واحدهای تولیدی راکد و نیمه تعطیل بکار خواهد گرفت.

 عباس نژاد در ادامه جلسه به ظرفیت‌های قانونی موجود برای تعلیق و تعویق مجازات حبس محکومین اشاره کرد و گفت: در قانون موجود ظرفیت‌های قابل توجهی در راستای تعلیق و تعویق مجازات محکومین به حبس وجود دارد که با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها می‌توانیم مجازات‌های جایگزین حبس با محوریت و ماهیت خدمات اجتماع محور و عام‌المنفعه را توسعه و بسط دهیم.