فرماندار شهرستان شوط:
بر تشدید نظارت تیمهای بازرسی مشترک بر نحوه توزیع آرد، کیفیت تولید و عرضه نان و آموزش نانوایان در این شهرستان تاکید کرد/عدم کیفیت مطلوب خمیر و آرد جزو مواردی است که باید بصورت ویژه در بازرسی از واحدهای تولید آرد شهرستان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شوط؛ جلسه کارگروه آرد و نان و گندم با حضور فرماندار و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
فرماندار شوط در این جلسه بر تشدید نظارت تیمهای بازرسی مشترک بر نحوه توزیع آرد، کیفیت تولید و عرضه نان در این شهرستان تاکید و بیان کرد: بهبود کمی و کیفی پخت نان انتظار مردم است و با توجه به شیوع بیماری کرونا بازرسی و نظارت بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی و کیفیت نان افزایش مییابد
عبدالهی اصل اظهار نمود: ساماندهی، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان درجهت رضایتمندی شهروندان باشد
وی با اشاره به گلایه شهروندان و برخی واحدهای نانوایی در شهرستان اظهار کرد: عدم کیفیت مطلوب خمیر و آرد جزو مواردی است که باید بصورت ویژه در بازرسی از واحدهای تولید آرد شهرستان قرار گیرد.
فرماندار شوط تصریح کرد: در کنار اصلاح قیمت نان، باید به کیفیت و کمیت آن نیز توجه شود تا مردم بهترین و با کیفیتترین نان را استفاده کنند.
ادامه داد: در راستای نظارت دقیق، فنی و کارشناسی، گشت مشترک با حضور دستگاه های مربوطه برای بررسی کمیت و کیفیت گندم، آرد و نان تولیدی در سطح شهرستان تشکیل شده است.
فرماندار شوط، بر ضرورت آموزش و توانمندسازی نانوایان با رعایت اصول تاثیرگذاری و جذابیت دوره ها تاکید کرد و گفت: استفاده از تجارب و سوابق افراد فعال در صنف نانوایان ضروری است.
عبدالهی اصل تصریح کرد؛شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلفات اعم از کم فروشی و گران فروشی و سایر موارد با شماره تماس ادارات صمت ۳۴۲۸۰۱۸۲ و اتحادیه نانوایان ۰۹۱۴۹۶۳۸۰۱۱_۳۴۲۷۱۸۳۱ و فرمانداری ۳۴۲۷۷۷۱۷ گزارش نمایند.
.