برگزاری جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان به ریاست عبدالهی اصل فرماندار شهرستان شوط

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط :جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان شوط با حضور فرماندار ،بخشداران ،امور منابع آب و اعضای شورا در محل فرمانداری برگزار شد.

عبدالهی اصل در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان شوط گفت: آب منطقه ای با هرگونه ساخت و ساز و محل تجمع مردمی در حریم رودخانه ها که خلاف قانون است ، برخورد کند.
فرماندار شهرستان شوط به اجرای طرح ساماندهی برداشت مصالح از رودخانه های شهرستان شوط  اشاره کرد و افزود: این طرح در حال پیگیری است تا بدین ترتیب بتوان بخشی از سیلاب های احتمالی را به چاله هایی که برای برداشت شن و ماسه در کنار رودخانه ایجاد شده، هدایت کرد.
فرماندار شوط با بیان اینکه بستر و حریم رودخانه های شهرستان  با برداشت های بی رویه و غیر مجاز شن وماسه به طور کامل تخریب شده است، گفت: برداشت مواد اولیه انواع مصالح ساختمانی از اراضی کشاورزی و بستر و حاشیه رودخانه ها ، روندی بسیار نگران کننده یافته است.
عبدالهی اصل افزود: بی‌تردید نقش سازمان های مردم نهاد  و فعالان محیط‌زیست در حراست از گنجینه‌های ارزشمند طبیعی و نهادینه ساختن فرهنگ مسئولیت‌پذیری مردم  با آموزش در قبال عرصه‌های طبیعی و حفاظت از محیط‌زیست می‌تواند یاری‌گر متولیان در برخورد با متجاوزان باشد.