تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل شهرستان را ضروری عنوان کرد

جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان شوط به ریاست فرماندار و با حضور، بخشداران و اعضای شورای پدافند غیر عامل شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان شوط :

 تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل شهرستان را ضروری عنوان کرد

جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان شوط به ریاست فرماندار و با حضور، بخشداران و اعضای شورای پدافند غیر عامل شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان شوط در این جلسه تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل شهرستان را ضروری عنوان کرد و افزود: هدف از تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل انجام مطالعات پژوهشی از منظر پدافند غیرعامل برای شناخت صحیح ظرفیت ها، توانمندی ها، نقاط قوت و ضعف، تهدیدات و آسیب پذیری ها و مراکز ثقل شهرستان و ارائه راهکارها و برنامه ریزی های کلی و اجرایی مصون سازی جهت مقابله با تهدیدات دشمن می باشد.

وی بر لزوم آمادگی هرچه بیشتر دستگاه ها وسازمان ها برای مقابله با هرگونه تهدید دشمن تاکید کرد و اظهار داشت:سازمان پدافند غیرعامل با توجه به ظرفیت های موجود باید بتواند از همه ظرفیت های خود در جهت پیشگیری از خطرات احتمالی اقدام کند.

بابازاده تاکید داشت: برابر دستور العمل ابلاغی رصد اطلاعاتی ، شناسایی مراکز حساس ،حیاتی ومهم و اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه های سایبری ، شیمیایی ،زیستی و ... از وظایف کارگروهای 12 گانه شهرستانها میباشد.

وی همواره به موضوع آموزش، افزایش سطح آگاهی مردم و تلاش برای پیشگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا تاکید و آشنایی مردم با این ویروس رادر کاهش نگرانی آنها به میزان قابل توجهی موثر خواند و نقش رسانه ها را دراین موردمهم عنوان کرد

فرماندار شوط با اشاره به پدافند غیرعامل مردم محور اشاره کرد و گفت؛ در حقیقت پدافند غیر عامل مردمی استفاده از جمعیت انسانی، سازمان‌ها و سرمایه اجتماعی آنها براساس آمادگی، برنامه‌ریزی و تربیت و آموزش است. در کشور ما نیز لزوم استفاده از توان اجتماعی علیه تهدیدات شناسایی شده و بعضا به‌کار گرفته شده است و هرجا هم بر این توان تکیه کرده‌ایم بسیار اثربخش بوده است.

وی عنوان کرد: پدافند زیستی براساس اسناد، ساختار و سازمان دستگاه‌های کشوری و لشکری، تجربیات و اقدامات انجام شده در برابر حوادث و رخدادهای زیستی و به‌منظور پیش‌گیری و مقابله با تهدیدات زیستی دشمن در حوزه‌های شـش‌گانه زیستی (انسان، دام، نباتات، غذا و دارو، آب، محیـط زیست و منابع طبیعی) تهیـه و مورد اجرا قرار می‌گیرد.

بابازاده ادامه داد: هدف از این سند تدوین نظام تصمیم‌گیری، فرماندهی، مدیریت عملیاتی و اجرایی پدافند زیستی در سطوح عملیاتی و تعیین نقش‌ها و وظایف و روابط اجرایی با ایجاد حداکثر هماهنگی و هم‌افزایی در استفاده از منابع ملی، استانی و شهرستانی است.

فرماندار شوط ضمن تأکید بر رعایت دقیق دستورالعمل ها و فرهنگ سازی در زمینه اجرای پدافند غیرعامل در ساختمان ها و مراکز حیاتی، به تببین جایگاه پدافند غیرعامل و تشریح اصول و الزامات آن، احصاء آسیب ها و تهدیدات شهرستان ها در جلسات شورای پدافند غیرعامل و پیش بینی و ارائه راهکار به شورای پدافند غیرعامل استان، پرداخت.