جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان شوط

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان شوط به ریاست فرماندار و با حضور بخشداران و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان شوط

دستگاه های اجرایی حافظ اموال و تجهیزات دولتی خود  در راستای پیشگیری از سرقت  هستند/هماهنگی دستگاههای امنیتی و انتظامی و اجرایی  در کاهش سرقت ها بسیار موثر میباشند/نصب دوربین بر اماکن حساس دولتی از الزامات بسیار مهم می باشد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان شوط به ریاست فرماندار و با حضور بخشداران و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان شوط در این جلسه گفت: موضوع سرقت یکی از ناهنجاریهایی اجتماعی است و مهمترین مسئله در بحث پیشگیری از سرقت، آگاه سازی مردم در خصوص نگهداری درست از مال و اموال خود است.

عبدالهی اصل با بیان این مطلب که دستگاه های اجرایی حافظ اموال و تجهیزات دولتی خود  در راستای پیشگیری از سرقت  هستند، گفت: در راستای پیشگیری و کاهش وقوع صرفا نباید نیروی انتظامی را مسئول دانسته بلکه دستگاه های اجرایی و متولی امر در این خصوص مسئول و پاسخگو می باشند. تمام اقدامات باید معطوف به استحکام زیرساختها شود.

وی تصریح کرد:هدف عالی این جلسات مردم محور کردن امر پیشگیری و مشارکت عموم در این خصوص بوده و اصحاب رسانه و شبکه های مجازی نیز   پیامهای هشداردهنده انتظامی را در جهت آگاه سازی مردم انعکاس نمایند.

عبدالهی اصل  هماهنگی دستگاههای امنیتی و انتظامی و اجرایی را در کاهش سرقت ها بسیار موثر دانست و خاطر نشان کرد: با هماهنگی بین دستگاهی و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و بسیج گشت های رضویون در شهرستان را افزایش خواهیم داد تا بتوانیم در راستای کاهش آمار سرقت گامی موثر برداشته و از افراد آموزش دیده و خبره در جهت نگهداری اموال دولتی استفاده نمود.

عبدالهی اصل گفت:با توجه به در پیش بودن موسم انتخابات و اهمیت حفظ و حراست از اموال عمومی از جمله کابل های برق و مخابرات برای برگزاری  انتخابات باید با تمهید اقدامات انجام شده میزان سرقت های شهرستان که در حد کلان نیست به طور محسوسی کاهش پیدا کند.

فرماندار شوط تاکید کرد : دهیاران در راستای پیشگیری از سرقت همکاری ویژه با نیروی انتظامی داشته باشند و هر گونه رفت و آمد مشکوک افراد ناشناس به‌ روستاها را رصد نموده و در اسرع وقت به‌ نیروی انتظامی اطلاع دهند. روشنایی معابر عمومی شهرها و روستاها و همچنین نصب دوربین های نظارتی در روستاها به طور ویژه در دستور کار شهرداران، بخشداران و دستگاههای ذیربط قرار گیرد. مشاغل مزاحم شهری باید بصورت مجتمعی در خارج از شهر ساماندهی گردند تا اشرافیت کامل بر نحوه عملکرد آنها صورت گیرد تا افراد سارق در این مکانها فرصت اقلام سرقتی در این مکان‌ ها فرصت خرید و فروش اموال سرقتی را نداشته باشند.