در جلسه شورای نامگذاری شهرستان شوط مسکن 668 واحدی شوط به مجتمع مسکونی ایسی شوط تغییر نام یافت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:جلسه شورای نامگذاری شهرستان شوط به ریاست فرماندار و اعضای شورای نامگذاری با محوریت بحث و بررسی در خصوص نحوه نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهری و روستایی در محل فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان شوط در این جلسه گفت: فرآیند نام گذاری می بایست دارای زمینه و بستر اجتماعی و فرهنگی معینی باشد.

وی ادامه داد : آنچه در فراینده نامگذاری معابر حائز اهمیت است ، توجه به نام هایی است که برای شهروندان وافراد هر محله وکوچه ، دارای بار مثبت فرهنگی باشد.

عبدالهی اصل با اشاره به موضوع مهم نامگذاری اماکن ومعابر  و تسریع در ارسال مصوبات شوراها به دبیرخانه کارگروه  را مود تاکید قرار داد و گفت: رعایت موارد مربوط به نامگذاری اماکن و سالن های ورزشی  در شهرستان از موضاعات مهمی است که بدان بایستی توجه داشت.

فرماندار شوط خاطر نشان کرد: تصویب نام مجتمع مسکونی  ایسی سو برای نامگذاری  مسکن 668 واحدی شوط  و همچنین کوچه و معابر این مساکن از مهمترین مصوبات جلسه مذکور بوده که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر گرفت  و همچنین مقرر شد،نام گذاری کوچه و معابر داخل مجتمع مسکونی ایسی سو در جلسه شورای شهر با حضور اعضا بررسی و به شورای نامگذاری ارسال گردد.

عبدالهی متذکر شد:  جلسه شورای نامگذاری برای تصمیم گیری معابر و خیابان و اماکن ورزشی شهر مرگنلر و روستاهای بخش قره قویون در هفته اتی در محل بخشداری مرگنلر برگزار شود.