فرماندار شهرستان شوط در این جلسه گفت: مقوله توسعه بهداشت، ارائه خدمات و ارتقاء سلامت در بخش درمان از اولویت های اصلی دولت تدبیر و امید می باشد که اقدامات دولت در بخش سلامت قابل توجه است
وی گفت: بهداشت و سلامت صرفا نداشتن بیماری نیست بلکه در کنارش آرامش روحی، روانی و اجتماعی هم بسیار موثر است و امید به زندگی افراد جامعه را افزایش می دهد
فرماندار شهرستان شوط اذعان کرد: توسعه مشارکت مردمی در سلامت، نکته اصلی ارتقا سلامت است و مشارکت مردمی و فعالان اجتماعی در امر سلامت و افزایش آگاهی عمومی می تواند راهگشای امور بهداشتی و درمانی باشد.
عبدالهی اصل به اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان شوط اشاره کرد و گفت: دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت و ارتقای شاخص های خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه اقداماتی پرشتاب، چشمگیر و ستودنی داشته است.
وی افزود: با احداث و بهرداری از 7 مراکز بهداشتی و درمانی در سطح شهر و روستاهای شهرستان شوط سرانه فضاهای بهداشتی به 2/5 برابر افزایش یافته است.
فرماندار شهرستان شوط گفت؛ بحث سلامت دارای ابعاد مختلفی است که توجه به این امر در کنار شاخص هایی از قبیل آموزشی و ورزشی و اجتماعی و سلامت بانوان و غیره ارتباط تنگاتنگی دارند که نمونه ای پسندیده از مشارکت های همگانی هستند.
حسن عبدالهی اصل افزود،از آنجا که رفع نیازهای بهداشتی درمانی و ارتقای سطح سلامت جامعه جز با مـشارکت مردمـی و حمایـت خیرین تحقق کامل نخواهد یافت و با توجه به فعالیت مجمـع خیـرین تـامین سـلامت شهرستان شوط در جهـت جلـب حمایت مسئولین در فعالیت های خیریه حوزه سلامت ،شناسایی و از خیرین تقدیر گردد. تا با استفاده از توان خیـرین و حمایـت مسئولین شهرستان و با هماهنگی و حمایت مجمع خیرین تامین سلامت استان در جهـت رفـع نیازهـا اقـدام گردد .
در ادامه فرماندار شهرستان شوط مطالبی در خصوص پسماند شهری و روستایی،محیط زیست،تعبییه فضاهای های اقامتی برای پزشکان شهرستان، تامین آب شرب سالم و بهداشتی و اجرای طرح احداث فاضلاب شهری شوط ارائه نمودند.
مدیر غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: سه میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار برای تجهیز 8 مدرسه مروج سلامت شهرستان شوط در سال 1398 هزینه شد.
دکتر اسلام یادگاری افزود: این میزان اعتبار در قالب تعمیر و تجهیز سرویس های بهداشتی، آبخوری و دیگر ضرورت های بهداشتی مدارس هزینه شده تا مدارس آمادگی لازم را برای حضور دانش آموزان پیدا کنند.
وی اظهار داشت: احداث سرویس بهداشتی چهارچشمه در مدرسه سعادت شوط با هزینه بالغ بر ۵۸۱ میلیون ریال با پیشرفت ۷۲ درصدی، تعمیر و کاشی کاری سرویس های بهداشتی و آبخوری مدرسه عصمت شوط با اعتبار بالغ بر ۳۸۸ میلیون ریال با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی اجرا شده است.
دکتر یادگاری ادامه داد: همچنین تعمیر سقف مدرسه و سفیدکاری و رنگ آمیزی داخل ساختمان مدرسه مریم با اعتبار ۳۰۰ میلیون ریال، تعمیر و کاشی کاری سرویس بهداشتی چهارچشمه مدرسه ستارخان خلج کرد با هزینه بالغ بر ۲۷۷ میلیون ریال ، تعمیر و کاشی کاری سرویس بهداشتی دوچشمه مدرسه پیروزی خلج عجم با ۲۳۸ میلیون ریال ، احداث سرویس های بهداشتی مدرسه امام جعفر صادق (ع) یولاگلدی با صرف هزینه بالغ بر ۵۲۵ میلیون ریال از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد ماکو اجرا شده است.
وی افزود: اجرای طرح های بهداشتی در مدارس اندیشه یولاگلدی، شهید دستغیب مرگنلر، شهیدنژاد عجم مخور، شهید محمدپور قره آغاج نیز آغاز شده است.
دکتر یادگاری خاطرنشان ساخت: ایجاد و تجهیز اتاق سلامت در مدارس، ایجاد پایگاه تغذیه و آبخوری سالم، بازسازی سرویس های بهداشتی و محوطه سازی و ایمن سازی مدارس، بخش های مهم تفاهم نامه مدارس مروج سلامت می باشند.
وی همچنین اعلام کرد:سازمان منطقه آزاد ماکو در جهت تجهیز بخش دندانپزشکی در مرکز بهداشت و درمانی شهر مرگنلر اقداماتی انجام داده که در جهت تامین دستگاه و لوازم دندان پزشکی بزودی بهره برداری خواهد رسید.