مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست اظهار داشت : محیط زیست فقط مختص انسانها نیست بلکه متعلق به همه موجودات زنده است ولی متاسفانه بشر با دخالت در چرخه محیط زیست و بهره برداری های بیش از اندازه، صدمات جدی به آن وارد کرده است و هم اکنون نیز خود از آسیب های آن در امان نیست و وقوع سیل های ویرانگر در ابتدای امسال از جمله آسیب هایی است که به علت تخریب محیط زیست دامن گیر انسان ها شده است.
وی با بیان اینکه حیات انسان وابسته به محیط زیست است افزود : ما باید از اجزاء تشکیل دهنده طبیعت، جانوران و گیاهان به طور کامل حفاظت و صیانت کنیم و این در درجه اول به نفع خود مردم است.
شهندی در ادامه بر لزوم اطلاع رسانی در حوزه محیط زیست اشاره نموده و تصریح کرد : اداره محیط زیست می تواند با اطلاع رسانی عواقب تخریب طبیعت در راستای آگاهی بخشی و افزایش علاقه مندی مردم به حفظ محیط زیست نقش مهمی ایفا نماید.