فرماندار شهرستان شوط در جریان بازدید از کارگاه های تولیدی فرش دست بافت در سطح شهرستان گفت: فرش و تابلوفرش ایران به عنوان یکی از نمادهای اصیل ایرانی در دنیا شناخته شده است.
وی افزود؛ صنعت فرش از لحاظ اشتغالزایی ایجاد ارزش افزوده و تحصیل ارز نقش قابل توجهی در اقتصاد ایران دارد و این صنعت ضمن اینکه کمترین میزان ارزبری را دارد کم هزینه ترین شیوه ایجاد اشتغال در کشور را نیز به خود اختصاص داده است.
حسن عبدالهی اصل بیان داشت : یکی از مزیت های نسبی شهرستان شوط بافت انواع فرش و تابلو فرش های متنوع با طرح و نقشه های اصیل ایرانی که جای خود را در بسیاری از شهرها و استانهای کشور باز نموده است .
وی عنوان کرد: دولت تدبیر و امید به منظور ارتقاء منزلت و پشتیبانی و حمایت از تولیدکنندگان فرش و در اجرای قانون جدید بیمه قالیبافی به منظور بهره مندی از بیمه قالیبافی و اعطای تسهیلات بانکی به قالیبافان اقدامات خوبی انجام داده است.
فرماندار شهرستان شوط تصریح کرد: بنابراین براساس آمار و اطلاعات موجود در سطح شهرستان شوط هماکنون تعداد 1500 نفر بافنده در سطح شهرستان به بافت فرش اشتغال داشته است که مجموع تولید سالیانه آنها حدود 2500 مترمربع برآورد شده است.
شایان ذکر است : فرش های بافته شده در شهرستان شوط به استانهای تبریز و تهران و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اروپا و آمریکای شمالی صادر می شود.