برگزاری جلسه کمیسیون کارگری شهرستان شوط

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کمیسیون کارگری با حضور فرماندار و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد.

◾️فرماندار شهرستان شوط ؛

شهرداران پرداخت حقوق و مزایای کارگران را جزء اولویت های کاری خود قرار دهند.

👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کمیسیون کارگری با حضور فرماندار و اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد.

 فرماندار شهرستان شوط گفت: امنیت شغلی مطالبه به حق جامعه کارگری است و کارفرمایان باید تلاش کنند با ایجاد امنیت شغلی و فراهم نمودن آرامش روانی، محیط های کارگری مناسب و مساعدی  را برای کارگران این قشر زحمت کش جامعه فراهم نمایند.

عبدالهی اصل گفت: حمایت از تولید، ایجاد اشتغال و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و کارگری از اولویت های دولت است و دولت با دنبال حمایت حداکثری از کارگر و کارفرماست.

وی اظهار داشت: همه ما در برابر صیانت از جامعه کارگری وظایفی داریم از این رو همکاری و هماهنگی دستگاه های مرتبط می تواند مسیر را برای حل و فصل مشکلات جامعه کارگری هموار سازد.

 عبدالهی اصل تصریح کرد: وقتی می‌توانیم در اجرای این سیاست‌ها موفق باشیم که ارزش کارگری و کارگر در جامعه بیشتر شده و با تکیه بر تولید داخل بتوانیم با خلاقیت و ابتکار نیازهای داخل را رفع کنیم.

فرماندار شوط با اشاره به توزیع بسته های حمایتی در بین قشر محروم و کارگری افزود؛در راستای حمایت از اقشار محروم و آسیب دیده در ایام کرونا این بسته ها بین اقشار ضعیف و کم در آمد توزیع شدند.

عبدالهی اصل ادامه داد و گفت:شهرداران پرداخت حقوق و مزایای کارگران را جزء اولویت های کاری خود قرار دهند و موجبات نارضایتی آنها نگردد و نسبت به وضعیت معیشتی توجه بیشتری نمایند.

فرماندار شهرستان شوط تاکید کرد؛باتوجه  به وضعیت معیشت گارگران، شهرداران و شرکت های پیمانکاری با تهیه بسته معیشتی  و حمایتی و همچنین با توجه به بازگشایی مدارس اقداماتی در این زمینه انجام دهند.

وی همچنین عنوان کرد:ادارات کار و تعاون ،صمت،جهاد کشاورزی ،دامپزشکی و مالکین واحدهای تولیدی در راستای رفع موانع تولید به مشکلات آنان رسیدگی نمایند.

دکتر آذرپناه مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: در راستای پیاده سازی برنامه عملیاتی حوزه کار و اشتغال و مرکز نوآوری و فناوری منطقه آزاد ماکو جهت ایجاد اشتغال و کمک به راه اندازی کسب و کارهای نوپای جوانان بویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی و برنامه ریزی برای جذب متخصصین کسب و کار، با همکاری مشترک مدیریت کار و خدمات اشتغال و مدیریت مرکز نوآوری و فناوری اولین استارت آپ حوزه اشتغال در منطقه آزاد ماکو استقرار می یابد .

وی همچنین خاطر نشان کرد : تعداد 754 نفر از شهروندان که بیمه نداشتند و برا اثربیماری کرونا بیکار شده بودند توسط سازمان منطقه آزاد ماکو با اعطای  وام های بلاعوض حمایت شدند.

آذرپناه افزود: در راستای مصوبات ستاد مقابله با کرونا و حمایت از کسب و کار های آسیب دیده از کرونا تعداد 510 نفر متقاضی دریافت تسهیلات بانکی بودند  که مبلغ 11 میلیارد تومان تصویب شده بود که از این مبلغ  بیش از 3 میلیارد ریال آن  به متقاضیان پرداخت شده است.

در ادامه  اعضای حاضر در جلسه نسبت به ارائه گزارش عملکرد حوزه مربوط به خود پرداختند.