فرماندار شوط : آموزش و پرورش باید برنامه محور و هدفمند باشد

به گزارش روابط عمومی مدیر آموزش و پرورش شهرستان شوط با بابازاده فرماندار شوط بمناسبت سالروز شهادت شهید حسین فهمیده و روز دانش آموز و هفته بسیج دانش آموزی دیدار و گفتگو نمودند.

فرماندار شوط در این دیدار ضمن فرا رسیدن روز دانش آموز و هفته بسیج دانش آموزی، آموزش هدفمند و برنامه محور در آموزش و پرورش تاکید نمود،گفت؛ نتیجه چنین آموزشی را خروجی مفید و خوب نیروی انسانی آینده ساز برای جامعه  دانست.

شهروز بابازاده در ادامه با بیان برخی کمبودهای نیروی انسانی در این شهرستان بر انتخاب رشته و هدایت تحصیلی برنامه ریزی شده و هدفمند متناسب با نیازهای فردای جامعه و شهرستان تاکید نمود

مدیر آموزش و پرورش شوط در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های مختلف این مدیریت به بیان برخی مشکلات این حوزه پرداخت

برگزاری برنامه های متنوع بمناسبت هفتهو بسیج دانش آموزی،حضور گسترده دانش آموزان در راهپیمایی 13 آبان ماه، ترویج و گسترش فعالیت های آموزشی و پرورشی، برنامه ریزی و تصمیم گیری در مورد احداث و توسعه ی اماکن آموزشی، توزیع اعتبارات دولتی تخصیص یافته به فعالیت های مختلف بین مدارس، برنامه ریزی جهت بکارگیری ابزارهای مناسب جهت توسعه مدارس غیر دولتی و ترغیب مردم به مشارکت بیشتر و .... از دیگر موضوعات مهم بود.