🔻فرماندارشهرستان شوط:
نظارت بر فعالیت نانوایی ها در شهرستان تشدید شود/ آرد اضافی برای نانواییها تامین شده است/ با متخلفانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند برخورد جدی وقانونی صورت خواهد گرفت/وضعیت تهیه نان در شهرستان به روال عادی برگشته است
👈به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط: طی نشستی با حضور فرماندار و ادارات شهرستانی مسائل مربوط به آرد و نان شهرستان در دفتر کار فرماندار برگزار شد.
◾️فرماندار شهرستان شوط با تاکید بر موضوع استمرار نظارت بر فعالیت نانوایی ها اعلام کرد: وضعیت آرد و نان شهرستان مطلوب است و آرد لازم در اختیار نانوایان قرار گرفته است.
◾️فرماندار شوط ادامه داد : با توزیع سهمیه آرد خام اضافی در بین نانوایان و افزایش ساعات پخت ۶ واحد نانوایی در نوبت صبح و عصر وضعیت تهیه نان در شهرستان به روال عادی برگشته است.
◾️وی همچنین افزود: در راستای تامین آرد و نظارت و تشدید بر فعالیت نانواییهای سطح شهرستان نهادهای مرتبط نهایت تلاش و اقدامات لازم را انجام داده که جای بسی تشکرمی باشد.
◾️عبدالهی اصل بر رعایت پروتکل بهداشتی در نانواییهاتاکید کرد: بازرسی ها از تمام خبازان به طور مستمر انجام و نظارتها تشدید شده است از این رو با متخلفانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند برخورد جدی وقانونی صورت خواهد گرفت.
◾️در پایان این جلسه از تلاش و زحمات شبانه روزی رییس اتحادیه نانوایان و قنادان شهرستان که در تهیه آرد برای شهرستان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.