پدیده خودکشی یکی از جدی ترین آسیب های اجتماعی امروزه می باشد/ تاثیر آموزش‌ در کاهش آسیب های اجتماعی غیر قابل انکار است

پدیده خودکشی یکی از جدی ترین آسیب های اجتماعی امروزه می باشد وبایستی برای پیشگیری از این پدیده، با آموزش و اطلاع رسانی از بروز آن می توان جلوگیری کرد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط:

معاون فرماندار شوط  در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان  که با محوریت کاهش آسیب های اجتماعی خودکشی  برگزار شد گفت: تاثیر آموزش‌ در کاهش آسیب های اجتماعی غیر قابل انکار است و در این باره آموزش‌ ساکنان حاشیه شهرها و روستاها بیشتر باید مد نظر قرار گیرند.

اسماعیل رضایی اقدم  در بحث آسیب های اجتماعی در شهرستان شوط  افزود: پدیده خودکشی یکی از جدی ترین آسیب های اجتماعی امروزه می باشد و برای کاهش این آسیب اجتماعی در شهرستان  نیاز به برنامه ریزی منسجم و هماهنگ شده بین دستگاه های اجرایی و نهادهای مرتبط فرهنگی و اجتماعی از جمله آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، بهزیستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تشکل های مردم نهاد است تا با شناسایی هرچه بیشتر عوامل موثر در این پدیده، با آموزش و اطلاع رسانی از بروز آن جلوگیری کنند.

وی  در ادامه جلسه به ایجاد کارگروه سنگ صبور اشاره کرد و  اظهار کرد: کار در این حوزه حساس، ظریف و نیازمند افرادی آگاه و نخبه است چون کسانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند به‌نوعی با مشکل مواجه هستند و کارشناسان به‌عنوان سنگ صبور این افراد بایستی کلیه جوانب شخصیتی و مشکل فرد مراجعه‌کننده را مدنظر داشته باشند.

رضایی در ادامه با تأکید بر ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات مشاوره‌ای گفت: کمبودها و نواقص باید شناسایی و تلاش برای رفع آن‌ها در دستور کار قرار گیرد.

امام جمعه شوط  با اشاره به اینکه برنامه های فرهنگی باید پیوست دینی داشته باشد، تصریح کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید منطبق بر مبانی دینی باشد تا کار پیشگیری در حوزه آسیب‌های اجتماعی موثر واقع شود.

حجت الاسلام والمسلیمن جباری ادامه داد و افزود: اجرای طرح تحکیم مبانی خانواده از ضروریات است و باید با مداخله تمامی دستگاههای اجرایی به صورت جدی پرداخته شود.

وی در خصوص علل و عوامل و راههای مهار و‌ مقابله با آسیب‌های اجتماعی نظیر خودکشی اشاره کرد و گفت: باید زمینه مشارکت همه دستگاه‌ها و متولیان فرهنگی برای پیشگیری و کاهش میزان آسیب ها فراهم شود.

امام جمعه شوط همچنین با اشاره به نقش مدیریت شهری و روستایی و مدارس برای کاهش آسیب های اجتماعی، تصریح کرد:  برای کاهش آسیب های اجتماعی باید ظرفیت شوراهای اسلامی شهر و روستا مورد استفاده قرار گیرد و اعضای آن، برای رفع چالش های منطقه خود اقدام کرده و مدیران و معلمان  و مربیان پروررشی با انجام برنامه غربالگری در این زمینه تلاش کنند.