بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی ها باید مورد توجه قرار گیرید/ اگر واحدی از خبازی های عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعا باید برخورد لازم صورت گیرد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان شوط به ریاست بابازاده سرپرست فرمانداری و اعضای کارگروه در محل فرمانداری شوط برگزار شد.

برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان شوط به ریاست بابازاده سرپرست فرمانداری شوط

بابازاده با بیان اینکه واحدهای نانوایی شهری و روستایی شهرستان  موظفند بدون هیچ محدودیت زمانی با هماهنگی اتحادیه تا زمان وجود متقاضی نسبت به پخت نان اقدام و با بازرسان همکاری لازم را داشته باشند ، افزود :باید با آرد اختصاص یافته به هر نانوایی نان پخت شود و با متخلفان عرضه خارج از شبکه برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان شوط به ریاست بابازاده سرپرست فرمانداری و اعضای کارگروه در محل فرمانداری شوط برگزار شد.

سرپرست فرمانداری شوط با بیان اینکه استفاده از نان نیاز روزانه مردم است، گفت: نان باکیفیت مهمترین مطالبه عمومی مردم است بنابراین ضروریست تا نانوایان در پخت نان با کیفیت اهتمام جدی داشته باشند.

بابازاده با بیان اینکه واحدهای نانوایی شهری و روستایی شهرستان  موظفند بدون هیچ محدودیت زمانی با هماهنگی اتحادیه تا زمان وجود متقاضی نسبت به پخت نان اقدام و با بازرسان همکاری لازم را داشته باشند ، افزود :باید با آرد اختصاص یافته به هر نانوایی نان پخت شود و با متخلفان عرضه خارج از شبکه برخورد جدی خواهد شد.

سرپرست فرمانداری شوط گفت : بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی ها باید مورد توجه قرار گیرید و اگر واحدی از خبازی های عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعا باید برخورد لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دستگاه های مرتبط بایستی باهم تعامل و همکاری داشته باشند، تصریح کرد:ساماندهی، تامین و توزیع آرد  وکیفیت بخشی پخت نان باید ازاولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان درجهت رضایتمندی شهروندان باشد.

سرپرست فرمانداری شهرستان شوط رعایت بهداشت در نانوایی ها و پخت نان را بسیار حائز اهمیت عنوان و خاطر نشان کرد: شاخص های بهداشتی در پخت نان باید لحاظ شود که در این باره نظارت و کنترل در نانوایی ها باید توجه جدی شود.

وی  با بیان این که نیروی انسانی شاغل در نانوایی ها باید از مهارت های لازم برخوردار باشد، اضافه کرد: نیروی انسانی دارای مهارت در ارائه نان با کیفیت به مردم نقش مهمی دارد بنابراین آموزش این قشر باید مورد توجه قرار گیرد.

در پایان این جلسه  ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه خدمات متناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان و همچنین رعایت ساعات پخت،جلوگیری از تعطیلی خودسرانه نانوایان،کم فروشی و گران فروشی،نصب تابلوهای اعلام وضعیت نانواییها در محل،برخورد با افزایش قیمت خوسرانه نان مورد بررسی قرار گرفت.