فرماندار شوط:
شناسایی و برنامه ریزی برای مقابله با عوامل تهدید کننده سلامت و تهیه طرح آموزشی برای اقشار مختلف جامعه و توجه جدی به پیشگیری در حوزه سلامت باید در اولویت برنامه های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی باشد/ توسعه فیزیکی، تامین نیروی انسانی مورد نیاز و تبدیل مرکزسلامت شهرمرگنلر به شبانه روزی از الزامات و خواسته مردم شهرستان می باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛جلسه مجمع خیرین سلامت شهرستان با حضور فرماندار،امام جمعه،مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان و روسای شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
فرماندار شوط بااشاره به فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب در 19 دی مبنی بر جلب مشارکت مردم و ایجاد اعتماد بین دولت و مردم، این امر را آغاز تحول در مشارکت مردم و پررنگ شدن نقش مردم از جمله خیرین در عرصه های مختلف اجتماعی و اقتصادی دانست و افزود:با این توصیه شاهد تحقق هر چه بهتر و سریعتر اهداف نظام در مشارکت مردم خواهیم بود.
بابازاده سلامت یکی از موضاعات مهم جوامع بشری است و مجمع خیرین سلامت محل وجایگاهی است که بنا دارد واسطه خیری باشد در تحقق اهداف مقدس خیرین با نیاز های نظام سلامت و نیازمندانی که در این طریق کمک نیاز دارند.
وی بی شک راهکارهای دستیابی به اهداف بلند و متعالی در این مسیر همسو با حرکت جامعه بسوی اهداف سعادت بخش مستلزم شناخت بیشتر و بکارگیری تجارب و توانمندی مختلف افراد صاحب نظر است و بر همین اساس وبا لطف ایزد منان زمینه ای فراهم گردید تا جمعی از دوستان متعهد و علاقمند به امور خیر دور هم گرد آیند و بعنوان یاوران این حرکت عظیم و خداپسندانه برکات ارزشمندی را نصیب نیازمندان در حوزه سلامت نموده وزمینه ساز حرکت پویا ، اصولی و هدفمند مجمع سلامت گرددند
فرماندار شوط گفت:نقش خیرین در روزهای سخت مقابله با شیوع ویروس منحوس کرونا، نشان دهنده غیرت ایرانی است در این ایام، نقش پررنگ خیرین سلامت در کنار کادر درمان، نقشی بی بدیل است و با اقدامات ماندگار و خداپسندانه حرکتی بسیار زیبا در جهان از خود به یادگار گذاشتند.
بابازاده رسیدگی به امور بهداشتی تنها از عهده یک نهاد و وزارتخانه نتیجه بخش نخواهد بود، در این راستا نیاز است همه آحاد جامعه، نهادها و خیرین با ورود به این عرصه در راستای سلامت جامعه، بخش بهداشت و درمان را یاری کنند.
وی خاطر نشان کرد: برابر گزارش اداره بهداشت و درمان شهرستان پرداخت بیش از 950 میلیون تومان از سوی خیرین شهرستان و هزینه کرد آن در جهت ارتقای سلامت جامعه تحسین برانگیز است.
بابازاده با بیان اینکه هر جا خیرین وارد شوند یک حرکت بزرگ میتواند اتفاق بیفتد، این حوزه ها شامل ایجاد فضاهای فیزیکی، بهسازی و نوسازی فضاهای موجود، تامین داروی بیماران نیازمند، توجه به بحث سلامت روان، بهداشت خانواده و جوانان در حوزه بهداشت است.
فرماندار شوط در پایان جلسه شناسایی و برنامه ریزی برای مقابله با عوامل تهدید کننده سلامت و تهیه طرح آموزشی برای اقشار مختلف جامعه و توجه جدی به پیشگیری در حوزه سلامت باید در اولویت برنامه های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوده و توسعه فیزیکی، تامین نیروی انسانی مورد نیاز و تبدیل مرکزسلامت شهرمرگنلربه شبانه روزی در اولویت این دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین جباری امام جمعه شهرستان ضمن ابراز خشنودی از برگزاری مجمع سلامت، مطالبه حوزه سلامت در حفظ و ارتقاء سلامت را از اولین حقوق مردم برشمرد و خطاب به مسئولین ادارت گفت: همه ارگانها با اتحاد و تعامل با حوزه سلامت ملزم به توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی شهرستان هستند و در دین اسلام بطور ویژه به مسئله سلامت سفارش شده است.
دکتر رضائیه آزادی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شوط و دبیر مجمع سلامت، ضمن خیر مقدم گویی در ادامه به ارائه سیمای سلامت شهرستان و شاخص های سلامت پرداخته و سپس خلاصه ای از اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان را در زمینه تامین سلامت شهروندان و ارتقاء زیر ساختهای سلامت و اقدامات چشمگیر دوران مقابله با کووید 19 را بیان کرد و در پایان ضمن ادای احترام به شهدای امنیت و سلامت شهرستان شوط، از همه اعضاء، حمایت همه جانبه و مشارکت فعال و مسئولیت پذیری در جنبه های مختلف مرتبط با چالش های احصاء شده و تهدید کننده سلامت شهروندان را تا برطرف شدن کامل مشکل، خواستار شد.
دکتر میرزائی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی مطالبه حوزه سلامت در حفظ و ارتقاء سلامت را از اولین حقوق مردم برشمرد و با اشاره به چالشها و اولویت های سلامت و انتظارات از سایر ادارات و سازمانها از جمله :
✅ نرخ رشد جمعیت
✅ مشکلات آب شرب شهرستان
✅ نبود تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب
✅مدیریت پسماند شهری
✅ افزایش سگهای بلا صاحب و حیوانات ناقل
✅ حوادث ترافیکی
✅ اعتیاد و سوء مصرف مواد
را بیان نمود.
وی در ادامه خطاب به مسئولین ادارات گفت: همه ارگانها با اتحاد و تعامل با حوزه سلامت به توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی شهرستان مشارکت نمایند.
دکتر موسوی رئیس دبیرخانه قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کووید 19 و نماینده دانشگاه گفت: برای رسیدن به اهداف، برنامه ها و تبدیل چالشها به فرصت ها نیازمند جهاد تبیین هستیم و اعتماد و همراهی مردم لازم است.
در ادامه مسئولین ادارات سپاه، آب و فاضلاب، هلال احمر، شهرداری با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پیرامون مصوبات دومین مجمع شهرستان را بیان کردند.
در ادامه برنامه با قرائت بیانیه سومین مجمع سلامت شهرستان توسط خانم احمدی کارشناس امور اجتماعی و مسئول گسترش، در پایان با تقدیم لوح تقدیر از امام جمعه، مادران شهید سلامت و امنیت، مسئولین ادارات، خیرین و فعالان عرصه سلامت تقدیر و تجلیل شد .