سامانه پیامکی معبر 3000012322
سامانه پیامکی طرح مشکلات هم میهنان درخصوص مناسب سازی معابر و اماکن عمومی
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 08:15
آیت‌الله رئیسی در جلسه هیات دولت:
مأموریت مهم دولت، اجرای عدالت و رونق بخشیدن به سفره‌های مردم است/ امدادرسانی و بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از زلزله هرمزگان با سرعت پیگیری شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، صبح چهارشنبه در جلسه هیات دولت با تقدیر از معاون اول رئیس جمهور، استاندار هرمزگان و سایر مسئولان و دستگاه‌ها برای رسیدگی سریع به زلزله‌زدگان هرمزگان، گفت: بازسازی منازل بخش روستایی و شهری آسیب‌دیده از زلزله با سرعت دنبال شود.
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 08:14
اعطای سهمیه جبرانی بنزین به دارندگان کارت سوخت در آذر ماه
در جلسه امروز هیئت وزیران، اعضای دولت با اعطای سهمیه جبرانی بنزین به دارندگان کارت سوخت برای جبران هزینه وارده در دوره عدم دسترسی به سامانه هوشمند سوخت موافقت کردند.
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 08:10
روز پنجشنبه 1400.08.27 انجام می گیرد؛
حضور مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
با هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر بازرسی استانداری و در راستای اجرای نظام‌نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد و تبیین اهداف دولت و تحقق مصادیق حقوق شهروندی و تأکیدات مقام عالی استان مبنی بر استمرار تعامل مردم و دولت و پاسخگویی به درخواست‌ها و مشکلات هم‌وطنان عزیز و ایجاد فرصتی یکسان برای همه اقشار جامعه برای ارتباط مستقیم تلفنی با مسئولین و مدیران دستگاه‌های اجرایی؛
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 08:06
گزارش تصویری
بازدید از اجرای طرح هادی روستایی(بهسازی،زیرسازی،جدولگذاری،بتن پلاک،آسفالت ریزی معابر) در روستای خوک شهرستان شوط
از اجرای طرح هادی روستایی(بهسازی،زیرسازی،جدولگذاری،بتن پلاک،آسفالت ریزی معابر) در روستای خوک شهرستان شوط توسط فرماندار،مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی،رییس بنیاد مسکن شوط بازدید شد. شایان ذکراست برای اجرای طرح هادی روستایی خوک شامل آسفالت ریزی به مقدار ۷۰۰۰ مترمربع،اجرای کانال کشی و جدولگذاری به مقدار۲۵۰ مترمربع،کانیو به مقدار ۶۰۰ مترمربع و بتن پلاک ۲۸۰ مترمربع که با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 08:02
آیت‌الله رئیسی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی:
مسیر تامین بودجه بدون استقراض از بانک مرکزی تداوم یابد/ تاکید بر لزوم تشکیل جلسه کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و روسیه با ریاست معاون اول و پیگیری توافقات دو کشور
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت سه‌شنبه شب به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و در این جلسه وزارت امور اقتصادی و دارایی گزارشی از برنامه مدون خود در زمینه «رشد اقتصادی بدون تورم» ارائه کرد.
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 07:51
فرماندار شهرستان شوط
بنیاد مسکن دراجرای طرح های مسکن مقاوم وزیبایی روستایی، مسکن مهر، اجرای طرح هادی روستایی، صدور و تحویل سند مالکیت برای اماکن روستایی و... در این منطقه، خدمات چشمگیری را ارایه نموده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوط؛مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی با عبدالهی اصل فرماندار دیدار و گفتگو نمودند.
  • چهارشنبه 26 آبان 1400 ساعت 07:49