جلسه کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان شوط در سال 98 به ریاست معاون فرماندار و سایر اعضاء در محل فرمانداری برگزار شد.
- دوشنبه 12 اسفند 1398 ساعت 08:57
فرماندار شهرستان شوط بهمراه اعضای شورای تامین و معاون فرماندارو شهردار شوط و اتاق اصناف با حضور در محل دادگستری شهرستان، با عباس نژاد رئیس دادگستری و نوری دادستان شهرستان شوط دیدار و گفتگو و انتصاب جدید اشان را تبریک و تهنیت گفتند.
- پنج شنبه 8 اسفند 1398 ساعت 13:23
به گزارش روابط عمومی فرماندای شوط؛جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان شوط با حضور فرماندار و اعضای ستاد در فرمانداری برگزار شد.
- پنج شنبه 8 اسفند 1398 ساعت 13:21
فرماندارشهرستان شوط با صدور پیامی؛ فرارسیدن پنجم اسفند روز مهندس را به جامعه مهندسین شهرستان تبریک گفت
متن پیام به شرح زیر است:
- دوشنبه 5 اسفند 1398 ساعت 08:23
جلسه کارگروه پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیردار در شهرستان شوط با محوریت راهکارهای مقابله با ویروس کرونا باحضور فرماندار و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
- دوشنبه 5 اسفند 1398 ساعت 08:21